#27 Emmanuel Eboué

Adam yerlerde sürünerek geçirdi geçen sezonu neresini arıyorsunuz bu adamın bitmiştir bu adam benim gözümde

tembel-hayvan_3466281-14_640x360.jpg

eboue%20yerde.jpg

Simdi ne güzel Leicester City'de ilk 11de oynayabilirdin veteran.

Kim bilir kondisyonu nasildir

Sözleşmesi bitiyor sezon sonunda öyle gider ancak yararlanmayı düşünebilirdik

Bu adami unuttum ben konusunu gormesem simdi hatirlamayacam :D :D iki sene oldu ortalikta gorunmuyor :D

Kendini yere atması, fazla mücadele etmeyişi dışında çok iyi bir sağ bek. Tabii birde maç seçme durumu var tabi. Satamayız da artık. Parasını verip sezon sonu uğurlayacağız.

Kendini yere atması, fazla mücadele etmeyişi dışında çok iyi bir sağ bek. Tabii birde maç seçme durumu var tabi. Satamayız da artık. Parasını verip sezon sonu uğurlayacağız.

ise yaramaz bu adam ufurseler bile adam kendini yere atiyor yok boyle birsey degisik bir oyuncu :D

Bu adam harbiden utanmadan A2 takiminda antreman yapip sonra parasini aliyorya,

ulan utanmaz herif, her mac yerde yatiyordun senin yuzunden her mac en az 1 gol yiyorduk biraz utansaydin zaten kendin giderdin.

Seneye bir süper lig takımı alır bunu. Büyük ihtimal yeni yükselecek takımlardan biri alır.

ya üzücü olan bu kadar önemli başarılara imza atmış bir adamın yüzsüzce hala istenmediği kulüpte kalıp para götürmeye çalışması hiç yakışmadı iyi hatırlamıyacağım mağlesef bu arkadaşı riera bundan daha adammış..

sen kendini yere ata ata bitirdin be guzelim .. liseli asklar gibi tripler futbolcuya yakismiyor

'Bizi sevenleri üzmeyelim baba' diyen Metin Oktay' ın kemikleri sızlıyor vallahi

eboue'nin ölüsu tarik ve sabriyi ikiye katlar

indir su maasini 1 milyon euro'ya bir sene daha uzatalim kontratini reis #staywithus

Kontratı falan uzatılmaz öyle bir şey yapılırsa zaten skandal olur. Adam yata yata aldı parasını championshipe falan bedava oynamaya gider belki veya futbolu bırakır.

Geri
Üst Alt