#27 Emmanuel Eboué

Eboue yi mi dedin ben mi yanlış anladım adam kendini yere atmaktan başka ne yapıyor.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Hakkını yemeyelim. İki sene üst üste şampiyon olduğumuz kadronun kilit isimlerinden biriydi. Sabri olmayınca Tarık'ı izlemek hoşuna gidiyor herhalde?

Hakkını yemeyelim. İki sene üst üste şampiyon olduğumuz kadronun kilit isimlerinden biriydi. Sabri olmayınca Tarık'ı izlemek hoşuna gidiyor herhalde?

Oynadigi son zamanlarda kendini yere atmalari beni biktirmisti bir oyuncu bu kadar kendini yere atmaz her topu aldiginda tek dusundugu sey kendini yere atmak. :)

Eboue'ye göre takımın en sakin oyuncusu Wesley, en gaddar Melo, en kötü giyinen Taffarel, en iyi giyinen Muslera, en abartan Melo

en doğrucu Selcuk, en çok konuşan kendisi :), en çok yemek yiyen Wesley, en kötü şarkı söyleyen Eray

en iyi şarkı söyleyen Semih'le kendisi, en tembel Aydın ahsgsgj, en çalışkan kendisi :P, dünyada en yetenekli oyuncu ise Messi.

sabri hırbosunun bu sene kaybettirdiği içine ettiği maçlar hiç de az değil.
fener maçını kaybettirdi.
karabük maçında sağ bek oynayacağına sağ açık oynadı bir halt da yiyemedi o kanattan sürekli atak yedik.
gitti mi geri dönmüyor artık ...
senin gibi adama reis deyip başımıza çıkartıp senin için koskoca gsyi senden beter sağ beklere mahkum ettiler ya yazıklar olsun . bu çapsıza verilen süre ilgi eboue'ye verilse kazanılmaya çalışılsaydı şu an durum çok farklıydı.
karabük maçında sadece sabriyi izleyin görün ne saçmalıklar yapıyor.

sabri hırbosunun bu sene kaybettirdiği içine ettiği maçlar hiç de az değil.
fener maçını kaybettirdi.
karabük maçında sağ bek oynayacağına sağ açık oynadı bir halt da yiyemedi o kanattan sürekli atak yedik.
gitti mi geri dönmüyor artık ...
senin gibi adama reis deyip başımıza çıkartıp senin için koskoca gsyi senden beter sağ beklere mahkum ettiler ya yazıklar olsun . bu çapsıza verilen süre ilgi eboue'ye verilse kazanılmaya çalışılsaydı şu an durum çok farklıydı.
karabük maçında sadece sabriyi izleyin görün ne saçmalıklar yapıyor.

Sabrinin oynadigi maclarin kactanesini yenilmisiz de boyle konusuyursun. Demek sag bekin yenildigi maclara dikkat ediyosun ozaman, eboueninde kac kere dusup yerden kalkamadigi maclari cabuk unutmussun. Tehlikeli pozisyonlarda hafif bi dokunusta yatiyodu. Ben ne eboue dusmaniyim yada sabri hayrani. Sadece gerceklerin taraftariyim. Sabri acik ara en iyi sag bekimiz. Adam ucakmi heryerde olucak. Hangi bek olursa olsun bu sistemle yani cikan beklerle oynadiniz surece senin bekin ataga gittiyse ve counter attack yedigin zaman hic bir beki goremessin.

Sabrinin oynadigi maclarin kactanesini yenilmisiz de boyle konusuyursun. Demek sag bekin yenildigi maclara dikkat ediyosun ozaman, eboueninde kac kere dusup yerden kalkamadigi maclari cabuk unutmussun. Tehlikeli pozisyonlarda hafif bi dokunusta yatiyodu. Ben ne eboue dusmaniyim yada sabri hayrani. Sadece gerceklerin taraftariyim. Sabri acik ara en iyi sag bekimiz. Adam ucakmi heryerde olucak. Hangi bek olursa olsun bu sistemle yani cikan beklerle oynadiniz surece senin bekin ataga gittiyse ve counter attack yedigin zaman hic bir beki goremessin.
fenerin bize attığı golde sabri en uçta geziniyor yeri bomboş..
maç 0-0.
son dakikalara girilmiş sabri ilerde terelelli oynuyor .
izle görürsün.
karabük maçında özellikle sabriyi izle.

CDyH9CEUIAAT1KL.jpg

Eboue gs tarihindeki en iyi sağ bek performansını göstermiştir.2011-2013 yılları arasında.Son senesinde aşırı rahatlığından performansı düşmüştü.Ama burada yapılacak en önemli hamle ş.ligininde olduu düşünüldüğünde ya yeni yabancı transfer ya da ebouenin kalması olacaktı.Biz ikisini de yapmayıp sağ kanadı veysel,tarık ve defalarca denenip olmayacağı defalarca kanıtlanmış sabriye teslim ettik.Sonuç ortada.

Eğer bu sene şampiyon olursak buna kanıp bu yerli oyuncu grubuyla yola çıkmamalıyız.Çünkü seneye hem ş.ligi olacak bu durumda hem de yabancı artışından dolayı artık en kötü anadolu takımında bile 2-3 tane etkili yabancı olacak.Yani bizim yerlilerin çok sevdiği anadolu maçları bile artık zor geçecek.Bu yüzden seneye hem şampiyon olmak hem de yeni bir ş.ligi rezilliği yaşamamak için daha gerçekç bir takım kurmalıyız.

Ya bu adam bu kadar kolay harcanirmi ? Gelip geçmise bakarsak belki'de en iyi sab bekimizi...

Seneye yabancilar full serbest oluyor, gidip bosu bosuna bir sag bek alacagimiza ben EBOUE'yi tekrar kazanilmasina yanayim.

Cok haksizlik yapildi su adama, çok, insan utanir be yerine gidip'de Salih, Veysel, Tarik almaya...ne güzel tertemiz EMMANUEL EBOUE'miz var, adam premier league'den geliyor, çok ayip ediliyor.

Son düzenleme:
Ya bu adam bu kadar kolay harcanirmi ? Gelip geçmise bakarsak belki'de en iyi sab bekimizi...

Seneye yabancilar full serbest oluyor, gidip bosu bosuna bir sag bek alacagimiza ben EBOUE'yi tekrar kazanilmasina yanayim.

Cok haksizlik yapildi su adama, çok, insan utanir be yerine gidip'de Salih, Veysel, Tarik almaya...ne güzel tertemiz EMMANUEL EBOUE'miz var, adam premier league'den geliyor, çok ayip ediliyor.

Mancini faktörü+Yabanci sinirlamasi. Eboue yerine Tellesi sectiler. Eboueninde hatalari oldu, perfonmansi sürekli düstü. İlk yil müthisti, sonra her sene düsüs yasadi.

Eboue de ayrilmamak diretti. Kadro disi kaldiginda takim bulmasi kendisi icin daha iyiydi. 1 sene oynamamis bir oyuncudan bahsediyoruz. 1 önceki senede perfonmansi cok iyi degildi. Tekrar eski seviyelerine ulasir mi? Eboue yerine M.Perreira gibi bir oyuncuyu almak bana göre daha mantikli.

Yillik 500bin dolar verirse 3-4 sene bizde kalabilir yoksa kutlamalara da katilmasin

Geri
Üst Alt