27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yarışmada süpriz şampiyon cıkcak yazıyorum , o değil 0 çekmesem bu yarışmada bari .

Şarkım ilk aklıma geleni söyledim vaktim cok kısıtlıydı . forumun seveceğini sanmam

Bu yarışmada Özgür onursalın desteğini aldım. Bana bir şey olursa hesabı ona verirsiniz. Topuğunuza sıkmazsa tabi!

Şampiyonluğumu 19. oyda garantilerim. :cool:

An itibarıyla şampiyonluk adayları ikiye düştü. Diğer yarışmacıların işi mucizelere kaldı...

Ama ikincilik, üçüncülük için kırana kırana bir yarışma var. 4-5 yarışmacının şansı devam ediyor.

O yarışmada süpriz şampiyon cıkcak yazıyorum , o değil 0 çekmesem bu yarışmada bari .

Şarkım ilk aklıma geleni söyledim vaktim cok kısıtlıydı . forumun seveceğini sanmam

91D22C9FD7AAD02BD78323D4AD65525E.gif

Emrah'ı da, Osman'ı da, Aslan'ı da, kendimizi de, lobimizi de yedirmeyiz.

Hepsi birden nasıl oalcak bilmiyorum ama durum böyle...

sen nası bı yanar dönersın anlamadım kı arkadas.

bu hızla gıdersen yakında forum abısı olacaksın :@

Yoo..

:D otomatik mesaj kardeş bu

-mı ayrı yazılır bu 1 bilmiş insan,

Organizasyonu baltalamak için yazıyorum bu da 2.. :ka21:

Nasil kaybettiyse populerligini 10 dakikada kayitlar doluyor.:DD

Kendi düşüncemi yazdım kardeş. Bence kaybetti. Forumda bi ton üye var. Tabiki katılım olacak. Ama bu kadar çok yapılması sonucu eski heyecanını kaybetti bence. Eski tadı yok.

Hani o eski ramazanlar, hani o eski bayramlar vardı ya. Aynı onun gibi artık yok..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

An itibarıyla Alpay.

O yüzden boş verin. Ne dediğini bilmiyor.

Br7lx0UIUAIIX2U.jpg:large

Bu yarışmada Özgür onursalın desteğini aldım. Bana bir şey olursa hesabı ona verirsiniz. Topuğunuza sıkmazsa tabi!

Sen de birisinin himayesi altına girdin sonunda ha Aslan.. Kaçamayacağın belliydi zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt