- 20 Haziran 2011
- 57.810
- 63.236
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yav 1.lik balı geçen yarışma sondu. cidden çok şansa oldu o. bugün ilk 5 olursa güzel olur çünkü arada kalabılcek şarkı buldum aceleden. üstüne birde playlistte iyi olunca pek umut yok gibi. Arda Abi ve Alpay cok hırslılar iddialıyız dediler yarışma öncesi baya. onlar götürür Ertuğrul da yine derece yapar belkide bir süpriz. sonrada hep bılıkte bir sonrakı yarısmayı beklerız![]()
Sa mevzu mu var ?
Tapatalk
yok yav 1.lik balı geçen yarışma sondu. cidden çok şansa oldu o. bugün ilk 5 olursa güzel olur çünkü arada kalabılcek şarkı buldum aceleden. üstüne birde playlistte iyi olunca pek umut yok gibi. Arda Abi ve Alpay cok hırslılar iddialıyız dediler yarışma öncesi baya. onlar götürür Ertuğrul da yine derece yapar belkide bir süpriz. sonrada hep bılıkte bir sonrakı yarısmayı beklerız![]()
O zaman küçük bir ipucu vereyim. Puanlamalarda büyük bir değişiklik olmazsa şampiyonluk çok sürpriz olacak.![]()
bukez yapıcaksın at fava bekle.![]()
fazla iddalı olmak istemiyorum ama en iyi şarkımı yolladım bu kez olmazsa yıkılırım.
![]()
Yalana bakBenim ağzımdan hiç iddialıyım diye bir laf çıkmadı. Aksine hiç puan alamayacak bir şarkı ile katıldım. İlk 10' a girsem yeter.
Ha ama oy alamayacak olması muhteşem bir eser olduğu gerçeğini değiştirmiyor şarkımın![]()
Yalana bakBenim ağzımdan hiç iddialıyım diye bir laf çıkmadı. Aksine hiç puan alamayacak bir şarkı ile katıldım. İlk 10' a girsem yeter.
Ha ama oy alamayacak olması muhteşem bir eser olduğu gerçeğini değiştirmiyor şarkımın![]()
abi muhtesem bı eser dıyorsun ıddalıyım demedım dıyorsun. dediğin gıbı muhtesem eserse iddialıdır o.
neden sana muhtesem gelen diğerlerıne gelmesınkı.
Hocam şarkının tevellütü epey eski değil mi ?