27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok yav 1.lik balı geçen yarışma sondu. cidden çok şansa oldu o. bugün ilk 5 olursa güzel olur çünkü arada kalabılcek şarkı buldum aceleden. üstüne birde playlistte iyi olunca pek umut yok gibi. Arda Abi ve Alpay cok hırslılar iddialıyız dediler yarışma öncesi baya. onlar götürür Ertuğrul da yine derece yapar belkide bir süpriz. sonrada hep bılıkte bir sonrakı yarısmayı beklerız :D

ins-canim-ya.jpg

yok yav 1.lik balı geçen yarışma sondu. cidden çok şansa oldu o. bugün ilk 5 olursa güzel olur çünkü arada kalabılcek şarkı buldum aceleden. üstüne birde playlistte iyi olunca pek umut yok gibi. Arda Abi ve Alpay cok hırslılar iddialıyız dediler yarışma öncesi baya. onlar götürür Ertuğrul da yine derece yapar belkide bir süpriz. sonrada hep bılıkte bir sonrakı yarısmayı beklerız :D

O zaman küçük bir ipucu vereyim. Puanlamalarda büyük bir değişiklik olmazsa şampiyonluk çok sürpriz olacak. :)

Bak Alpay son alıntıma da cevap yazmadı.

Artık emin oldum bazı şeylerden.

Değer miydi Alpay.. Ha? Söyle..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yalana bak :) Benim ağzımdan hiç iddialıyım diye bir laf çıkmadı. Aksine hiç puan alamayacak bir şarkı ile katıldım. İlk 10' a girsem yeter.

Ha ama oy alamayacak olması muhteşem bir eser olduğu gerçeğini değiştirmiyor şarkımın :)

Yalana bak :) Benim ağzımdan hiç iddialıyım diye bir laf çıkmadı. Aksine hiç puan alamayacak bir şarkı ile katıldım. İlk 10' a girsem yeter.

Ha ama oy alamayacak olması muhteşem bir eser olduğu gerçeğini değiştirmiyor şarkımın :)

Harbi lan Osman :D adam ne zaman iddialıyım dedi? Yarışmayı manipüle etmenin cezası - 20 puandan başlar haberin olsun. :mad:

abi muhtesem bı eser dıyorsun ıddalıyım demedım dıyorsun. dediğin gıbı muhtesem eserse iddialıdır o.

neden sana muhtesem gelen diğerlerıne gelmesınkı.

Iftardan 45 dk sonra gonderirim(gonderebilirim) diye dusunuyorum bir aksilik çıkmazsa.

★★★》☆

Hocam şarkının tevellütü epey eski değil mi ?

Murat benden 12 puan aldın. Gerçekten şarkın hak ettiği için verdim 12 puanı ama senin olduğunu da bilerek. Çok belli ettin zira şarkını dün gece.

Bilerek vermek hoşuma gitmedi, hatta neredeyse 12' yi vermeyecektim ama şarkıya kıyamadım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt