- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Osman ben yazdığımı beğenmedi ama ödüller silinecek diyince hemen beğendi Cenk adminin mesajını. 
Edit: şimdi beğenmiş.

Edit: şimdi beğenmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EUROVİSİON DA LOBİLERDEN, BAROLARDAN OY ALAMAYACAKMIŞIZ
YAHU SİZ VERMEZSENİZ VERMEYİNNN BİZİM MİLLETİMİZ BİZE YETEEEEERRR
Bir sonraki yarışmaya dair net kanılarım oluşmaya başladı. Yani katılacağım şarkının kaçıncı olacağını az çok tahmin edebiliyorum.
Listemde olan şarkılar 7 ve 15. olmuş. Elvis'in 3. olmasını beklerdim. Ama listenin tamamına dinlemeden bu kanıya vardım. O ayrı. Belki olması gereken yerdedir.
Bir sonraki yarışmaya dair net kanılarım oluşmaya başladı. Yani katılacağım şarkının kaçıncı olacağını az çok tahmin edebiliyorum.
Listemde olan şarkılar 7 ve 15. olmuş. Elvis'in 3. olmasını beklerdim. Ama listenin tamamına dinlemeden bu kanıya vardım. O ayrı. Belki olması gereken yerdedir.
Her şeyden önemlisi yarışmayı yakala![]()
Her şeyden önemlisi yarışmayı yakala![]()
lobiyi terk etmiştin ya hani
bir önceki yarışmada ılk 2 ye
şimdi ise ilk 3e bak
önümüzdekı hafta yeni forum düzeninde ilelebete ulaşacağız.
yarışmayı yakalayamaması tesadüf veyahut şans değil. bunu anlayın artık.
Aslan dan ricam yarışma açılmadan önce konu bıle uplanmadan bir ricam olmustu sadece pm nın o kısmını koyarsa mesud olurum
yarışmayı yakalayamaması tesadüf veyahut şans değil. bunu anlayın artık.
Aslan dan ricam yarışma açılmadan önce konu bıle uplanmadan bir ricam olmustu sadece pm nın o kısmını koyarsa mesud olurum
İlk defa katılacağım 28. ESC olursa . Şimdiden lobi faaliyetlerine başlıycam .
Sen hiç konuşma, kaç yarışmadır puan bile verdiğin yok.
Bu paralel yapı kuruldu kurulalı dereceye giremiyorum.
Ama bu yarışma sondu. Bir dahaki yarışmaya çok güçlü bir şekilde hazırlanıp paralel yapıyı paramparça edeceğim
Baronlar isteyecek, tetikçiler vuracak, cinayeti göreceksiniz
Yani paralel yapı çatırdayabilir, bak haberiniz olsun![]()
Ne ricası Osman? Hatırlayamadım şimdi.
'Yarışma Duyuruları' başlığı aktifliğini korusun yeter.
İki yarışmadır yokum. Ve bu sonuçları son iki yarışmada elde ettiniz.
Hele bir yakalayayım da şu yarışmayı. Ondan sonra bakılır her şeye. :encouragement:
güzel tam konusup anlaştığımız gibi hiç bişey olmamıs gibi![]()