Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.549
- 5.155
- 1.408
Ellerinize sağlık tebrikler alpay abi.
tapa
tapa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman baksam ya Osman kazanıyor yada Alpay.Bu ikisinden başka yarışan da yok galiba.:cool-96:
Teşekkür eden bütün kıymetli arkadaşlarıma ben de aynı şekilde teşekkür etmeyi borç bilirim. Bir hatam olduysa affola. Bu sıcakta, Ramazan ayında sizleri mutlu edebilmek, güzel vakit geçirebilmeniz için, hiç planımda olmasa da yarışma düzenlemeye kalktım. Ama bu muhtemelen düzenlediğim son yarışma olacak. Bundan sonra hepinize bol şans...
Teşekkür eden bütün kıymetli arkadaşlarıma ben de aynı şekilde teşekkür etmeyi borç bilirim. Bir hatam olduysa affola. Bu sıcakta, Ramazan ayında sizleri mutlu edebilmek, güzel vakit geçirebilmeniz için, hiç planımda olmasa da yarışma düzenlemeye kalktım. Ama bu muhtemelen düzenlediğim son yarışma olacak. Bundan sonra hepinize bol şans...
bakma ya gecen hafta cocuğu bıraz üzdüm. 10 puanlık farkla şampi oldu o da beım ona verdiğim 10 puan haa :chargrined:
bakma ya gecen hafta cocuğu bıraz üzdüm. 10 puanlık farkla şampi oldu o da benım ona verdiğim 10 puan haa :chargrined:
0 vereydin iyiydi.
Geçen hafta 8 verseydin. Ben 5. sen 4. yıldızı takmıştın.
2 yarışma 4 şampiyonluk.![]()
Ben buna 12 vermezdim![]()
Bende vermezdim , kendimin puan vermeyeceği versiyonlada katılamazdım ,
ama katılmadığım bu versiyon çok daha yüksek puan alırdı ondan eminim .
Sen çok güzel bir şarkıyla katıldın, aldığı puanı boşver![]()
Aynen içim rahat , senin parçan ve Francoise Hardy bunlarda aynı durumda benim için .
@İsmail Çakır
@Özgür Aslan
@Faruk Yavuz
@Uğur İz
@Cenk Yelkenci (Yunancaların devamını bekliyorum)
@Burak Pakdemir (Adamsın)
@ Osman Uzdu (1 puan da olsa vermiş gönlümün birincisi)
@Tanju Kayhan
Teşekkürler puanlar için.
@Vasfi Vural Olm böyle mi anlaştık biz senle ?!
Cok incesin kardesim benim benzetme ibretlik olmus
Tapatalk
Aynen içim rahat , senin parçan ve Francoise Hardy bunlarda aynı durumda benim için .
Bana kalsa
1.Loreena Mckennit-The Old Ways (12 veremedim, çünkü son anda ekledim, caps'i Aslan'da zaten. 4 puan daha fazla vermem lazımdı)
2.Bill Joel-Honesty ( 6 vermişim sanırım hakkı 8 idi)
3.Andrea Bocelli-Besame Mucho (baştan 8 vermiştim Arda Abi'nin şarkıya verdim 5'e kırdım puanı hakkı bana göre 7)
4.Nina Simone-Don't Let Me Misunderstood (4 verdim biliyorsun zaten, az vermişim, dinledikçe güzelleşen şarkılardanmış, kusura bakma artık Mmurat Abi![]()
Dont let me misunderstood' un "Babyyyy, you understand me now" diye girişi bile başlı başına 12 puan ederdi.