27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman baksam ya Osman kazanıyor yada Alpay.Bu ikisinden başka yarışan da yok galiba.:cool-96:

Teşekkür eden bütün kıymetli arkadaşlarıma ben de aynı şekilde teşekkür etmeyi borç bilirim. Bir hatam olduysa affola. Bu sıcakta, Ramazan ayında sizleri mutlu edebilmek, güzel vakit geçirebilmeniz için, hiç planımda olmasa da yarışma düzenlemeye kalktım. Ama bu muhtemelen düzenlediğim son yarışma olacak. Bundan sonra hepinize bol şans...

Ne zaman baksam ya Osman kazanıyor yada Alpay.Bu ikisinden başka yarışan da yok galiba.:cool-96:

bakma ya gecen hafta cocuğu bıraz üzdüm. 10 puanlık farkla şampi oldu o da benım ona verdiğim 10 puan haa :chargrined:

Teşekkür eden bütün kıymetli arkadaşlarıma ben de aynı şekilde teşekkür etmeyi borç bilirim. Bir hatam olduysa affola. Bu sıcakta, Ramazan ayında sizleri mutlu edebilmek, güzel vakit geçirebilmeniz için, hiç planımda olmasa da yarışma düzenlemeye kalktım. Ama bu muhtemelen düzenlediğim son yarışma olacak. Bundan sonra hepinize bol şans...

Demiştim.

aramızda kalsın emrahın tribini çektirme artık tecrubelı org. oldun kafana estıkce yap.

bakma ya gecen hafta cocuğu bıraz üzdüm. 10 puanlık farkla şampi oldu o da beım ona verdiğim 10 puan haa :chargrined:

0 vereydin iyiydi.

Geçen hafta 8 verseydin. Ben 5. sen 4. yıldızı takmıştın.;)

2 yarışma 4 şampiyonluk. :D

@Alpay Asma

galatasarayin-sampiyonluk-kutlamasi_5.jpg

@Osman Uzdu

timsah-yuruyusu-yapan-fenerliler_243472.jpg

@Serkan Şakrak

1.3.jpg

Hepinize tebrikler.Sizleri bunlara benzettim.:DD

Cok incesin kardesim benim benzetme ibretlik olmus

Tapatalk

Aynen içim rahat , senin parçan ve Francoise Hardy bunlarda aynı durumda benim için .

Bana kalsa

1.Loreena Mckennit-The Old Ways (12 veremedim, çünkü son anda ekledim, caps'i Aslan'da zaten. 4 puan daha fazla vermem lazımdı)

2.Bill Joel-Honesty ( 6 vermişim sanırım hakkı 8 idi)

3.Andrea Bocelli-Besame Mucho (baştan 8 vermiştim Arda Abi'nin şarkıya verdim 5'e kırdım puanı hakkı bana göre 7)

4.Nina Simone-Don't Let Me Misunderstood (4 verdim biliyorsun zaten, az vermişim, dinledikçe güzelleşen şarkılardanmış, kusura bakma artık Mmurat Abi :(

Bana kalsa

1.Loreena Mckennit-The Old Ways (12 veremedim, çünkü son anda ekledim, caps'i Aslan'da zaten. 4 puan daha fazla vermem lazımdı)

2.Bill Joel-Honesty ( 6 vermişim sanırım hakkı 8 idi)

3.Andrea Bocelli-Besame Mucho (baştan 8 vermiştim Arda Abi'nin şarkıya verdim 5'e kırdım puanı hakkı bana göre 7)

4.Nina Simone-Don't Let Me Misunderstood (4 verdim biliyorsun zaten, az vermişim, dinledikçe güzelleşen şarkılardanmış, kusura bakma artık Mmurat Abi :(

Dont let me misunderstood' un "Babyyyy, you understand me now" diye girişi bile başlı başına 12 puan ederdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt