27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen hiç konuşma, kaç yarışmadır puan bile verdiğin yok. :)

Bu paralel yapı kuruldu kurulalı dereceye giremiyorum.

Ama bu yarışma sondu. Bir dahaki yarışmaya çok güçlü bir şekilde hazırlanıp paralel yapıyı paramparça edeceğim :)

Baronlar isteyecek, tetikçiler vuracak, cinayeti göreceksiniz :)

Yani paralel yapı çatırdayabilir, bak haberiniz olsun :D

Abi iletişime geçelim. :cool:

Şartlar

Aç ve susuz 20 gün hayatta kalabilmek.

Baskı ortamında tek kelime etmemek sır vermemek

İşkence durumlarında (nazik bölgelere elektrik vermeké serçe parmağa keser vurmak vsvs gibi durumlarda direniş göstermek.

Lobinin varlığını herkese hissttirmek ama söylememek.

Forum yönetimiyle alakalı duygusal veyahut rutın herhangı bır bağın olmaması

ve en önemlisi en dikkat ettiğimiz koşul ve senın ıcın en kritik olanı Terimci olabilmek çizdiği yolda ve düşüncelerini benimsemek.

tüm bunlara hazırsan Renkdaş asistan arkadaşımız @Alpay Asma size ulaşacaktır testler için

Yokum diyorrr :(

E eurovision mezarlığı yapıp gömün de tam olsun. :D Muhabbet sanki ölmüşüm gibi gidiyor. :p

1. olamadan gitti rahmetli dersiniz. :oops:

Allah uzun ömürler versin Mami. :)

Daha çok şampiyonluklar, yarışmalar göreceksin inşallah.

Sadece ikidir sen olmadığın zaman başlıyor yarışma. O komiğime gitti :D

Waoow 4. olmuşum :)

ilk yarışmama rağmen fena bir derece sayılmaz

bir sonraki yarışma için cesaret verici oldu benim için

başta şampiyon olan @Alpay Asma renktaşımı ve diğer renktaşlarımı kutluyorum :005::005::005:

Nerdeyse 5 yarışmadır zirve lobiye ait Muhammedciğim

Diğerlerinin kişisel başarılar olduğu kanaatindeyim. Halkı isminize alıştırıp , sonraki yarışmalarda üst üste gelecek birinciliklerin olağan karşılanmasını sağlamaya yönelik hararetli bir çalışmanın ürünü gibiler.

Lakin son iki yarışmada kirli bir düzen olduğunu herkes farketmiştir ümit ederim.

Edit: Bu kadar trip yeter abi. Bitap düştüm. :D

Diğerlerinin kişisel başarılar olduğu kanaatindeyim. Halkı isminize alıştırıp , sonraki yarışmalarda üst üste gelecek birinciliklerin olağan karşılanmasını sağlamaya yönelik hararetli bir çalışmanın ürünü gibiler.

Lakin son iki yarışmada kirli bir düzen olduğunu herkes farketmiştir ümit ederim.

işte amacımızda bu başarımızın sırrıda bu.Sizleri tesadüfe inandırıyoruz tıpkı bugun Alpayın sampi olduğu gibi hersey okadar mılımtrık ayarlndı kı bak cık benım 10p yı Alpaydan iki 1.mız vardı ama rica etti çok zor durumdayım tek şampi olmam lazm dedı kıyamadım. al köpeğin olsun kupa dedık. mesela Nuri de de bunu yaptık çağır sor yalan desın tapelerı dökerım buraya ama Nurı yapmaz öyle sey.

Edit: Bu kadar trip yeter abi. Bitap düştüm. :D

olm o editi bastan yazsana bı ton trip attım bosyere . neyse

Allah uzun ömürler versin Mami. :)

Daha çok şampiyonluklar, yarışmalar göreceksin inşallah.

Sadece ikidir sen olmadığın zaman başlıyor yarışma. O komiğime gitti :D

Yahu normal işlemiyor ki düzen. Akşamüstü ahali alacaklı gibi dayanıyor bir önceki yarışmanın başlığına. Emrah abi de istek yoğun olunca ya kendisi yapıyor ya size paslıyor.

Planlı olsa olmaz mıyım? :)

Kirli düzen diye bir şey olsa şu an Osman 4 ben ise 5. kez şampiyondum.

Geçen hafta 1 puan ile 2. oldum.

Bu sefer de o bana verdiği 10 puan ile arada ki 10 puan farkı yaratmış.

Yani ortada bir düzen var ama kirli değil, olsa olsa bir ekol, bir disiplin, bir mentalite var.

Gelin sizde faydalanın dedik. Mod olacağım dediniz. Kaçtır yarışmaya bile giremiyorsun bak. :)

EDIT : Havalarımı kes ya, görende Baron sanacak benim gibi özgüveni düşük adamı.:asd:

Yani ortada bir düzen var ama kirli değil, olsa olsa bir ekol, bir disiplin, bir mentalite var.

:)

bu kısımda barettayı cıkardım sandıktan balkonda ates ettim. helal olsun

Yahu normal işlemiyor ki düzen. Akşamüstü ahali alacaklı gibi dayanıyor bir önceki yarışmanın başlığına. Emrah abi de istek yoğun olunca ya kendisi yapıyor ya size paslıyor.

Ek: 26. yarışmanın düzenlenmesi için ilk mesajı ben atmıştım. Sonra dışarıda kalan da ben oldum. :neglected:

Geçen hafta 1 puan ile 2. oldum.

Gelin sizde faydalanın dedik. Mod olacağım dediniz. Kaçtır yarışmaya bile giremiyorsun bak. :)

EDIT : Havalarımı kes ya, görende Baron sanacak benim gibi özgüveni düşük adamı.:asd:

Siz ekol diye durun. Biz biliyoruz neyin ne olduğunu. :rolleyes:

Edit: Yoruldum vallahi , hiç bu kadar bildirim anında gelmemişti. Düşünün fakirliğimi. :(

Bana kalsa hafta sonları yapmak daha uygun. Cumartesi 20:00 gibi aç başlığı, Pazar'a bitir yarışmayı. Ama bu yarışmayı yapan sadece 3-4 kişi var. Onların da her zaman sistematik şekilde vakit bulması zor. O yüzden bazen hafta içine de denk geliyor yarışma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt