27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyon olunca @Alpay Asma :)

RE6N4n.gif

Bana kalsa hafta sonları yapmak daha uygun. Cumartesi 20:00 gibi aç başlığı, Pazar'a bitir yarışmayı. Ama bu yarışmayı yapan sadece 3-4 kişi var. Onların da her zaman sistematik şekilde vakit bulması zor. O yüzden bazen hafta içine de denk geliyor yarışma.

Yok o kadar düzenli yapınca da bu sefer kayıt olayı sıkıntı olabilir. Herkes vakti ezberlediğinden 2-3 dk. içinde doluşur. Demirbaşlarımız dışarıda kalır mazallah. :) Yarışmanın yapılacağı gün sabahtan duyuru yapılsın kafi bence.

Yok o kadar düzenli yapınca da bu sefer kayıt olayı sıkıntı olabilir. Herkes vakti ezberlediğinden 2-3 dk. içinde doluşur. Demirbaşlarımız dışarıda kalır mazallah. :) Yarışmanın yapılacağı gün sabahtan duyuru yapılsın kafi bence.

Duyuru genelde yapılıyor zaten Mami. Ama bazen de hiç hesapta yokken halk ayaklanıyor, isyan başlıyor. Mecbur açıyoruz :)

Duyuru genelde yapılıyor zaten Mami. Ama bazen de hiç hesapta yokken halk ayaklanıyor, isyan başlıyor. Mecbur açıyoruz :)

Yalnız bu sefer cidden öyle oldu. Ben böyle istek görmemiştim. Arda, Murat, Özgür Abiler olsun, hazır neferler olarak ben, Tolga, Serkan, Osman olsun hepimiz aç kurt gibi saldırdık ve kopardık zorla.

Sen de yarışma istiyordun farkındayım ama özverin için tekrar teşekkürler.

Artık bu seferlik like'lar ile idare et. :p

Yalnız bu sefer cidden öyle oldu. Ben böyle istek görmemiştim. Arda, Murat, Özgür Abiler olsun, hazır neferler olarak ben, Tolga, Serkan, Osman olsun hepimiz aç kurt gibi saldırdık ve kopardık zorla.

Sen de yarışma istiyordun farkındayım ama özverin için tekrar teşekkürler.

Artık bu seferlik like'lar ile idare et. :p

Eyvallah.

Yok yaa bu saatten sonra ben katılsam da bir şey ifade etmez artık. Maşallah paralel yapı gadrolaştıkça gadrolaşmış. :) Biz katılsakta derece yapamıyoruz nasılsa.

Eyvallah.

Yok yaa bu saatten sonra ben katılsam da bir şey ifade etmez artık. Maşallah paralel yapı gadrolaştıkça gadrolaşmış. :) Biz katılsakta derece yapamıyoruz nasılsa.

Yok be ya. Forumda artık katılımcıların oy verdiği tarzların çeteresini çıkardığım için ondan başarılı oluyorum genelde ben.

Serkan zaten biliyor bu işi.

Osman'da buldu forum bug'larını artık oradan yürüyor o da.

Popüler şarkı her zaman kazanır biraz güzelse. Kaç yarışma süründüm değiştirmek için beceremedim zamanında.

Yok be ya. Forumda artık katılımcıların oy verdiği tarzların çeteresini çıkardığım için ondan başarılı oluyorum genelde ben.

Serkan zaten biliyor bu işi.

Osman'da buldu forum bug'larını artık oradan yürüyor o da.

Popüler şarkı her zaman kazanır biraz güzelse. Kaç yarışma süründüm değiştirmek için beceremedim zamanında.

İşte ben popüler değil de daha çok az bilinen şarkılarla katılıp devrim yapmak istiyorum. :)

İşte ben popüler değil de daha çok az bilinen şarkılarla katılıp devrim yapmak istiyorum. :)

Çok denedim süründük yahu.

14-22 arası gidip geldim kaç yarışma.

Sonuna kadar ıskalamadan dinlese herkes puan veriyor ama, popüleri avantajlı kılan, sırf markası ile 3-4 puan topluyor en azından çoğu kişiden (normalde aynı tarz ile bilinmeyen bir şarkı ile katıl onu bile vermeyecekler varken).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt