Emre Katmer
Parçalı Üye
- 24 Ağustos 2010
- 3.686
- 0
- 1.146
Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi
Biz ağladık sıra sende Polat.
Biz ağladık sıra sende Polat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aglıyor lan adam
Üzüldüm bir an
İçimde bugün sevinenler sonra pişman olacak gibisinden bir his var.
Forumdaki sevinci görünce ben mi yanlis genel kurulu izliyorum diye düsünüyorum. Ekrandaki bu rezalet, kücük düsürücü görüntüleri görüp de sevinen Galatasaraylilar da bana niye sevindiklerini anlatsin lütfen.
Galatasaray'in gelecegi simdi daha da karanlik. Kongre üyeleri istedikleri kadar 3'lü cektirsin. 2 secim üst üste sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, üstüne sevinc cigliklari atiyorlar. Bu adamlar da bize 30 gün icinde yeni bir yönetim cikaracak.. sevinedurun siz daha!
Zuhahashdasfnasfnas koptummmmm.Redbull reklamı Let the battle begin dedi sonra adnan polat çıktı asnfasnfasfasf
Serdar Burak reisinb avatarı mücadelemizde ön ayak olmuştur.Reis gel gel.
Evet Serdar evet, ciddi
Gitti Adnan Polat.
Giderken Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel ve mevcut yönetimden muhtemel adayların hepsini de götürdü.
Adnan Polat haketti.Hayri Kozak defalarca söyledi erken seçime git bu kadar rezilliğe gerek yok diye.İki şirketin birleşmesi, stad projesi, riva projesi önemliydi teşekkür ediyorum ama takımın kötü gidişinin en büyük sebebi Polattı olmuyorsa zorlamayacaksın şerefinle istifa etmedin olan sana oldu.
Yeni başkan, yeni takım, yeni TDBekleyin bizi hamsiler, civ civler, kargalar GALATASARAY GELIYOOOOOOR:m26: