27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Biz ağladık sıra sende Polat.

Şu durum Galatasaray gibi büyük bir kulübün rezilliğidir. Şu kongreye bak, maç gibi ilkokul gibi :S Adnan Polat bravo sana, Galatasaray tarihinde bir lekesin leke.

Serdar Burak reisinb avatarı mücadelemizde ön ayak olmuştur.Reis gel gel.

Teşekkürler Adnan Polat.

Seçim ne kadar süre içinde yapılacak?

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde düzenlenen yıllık olağan mali kongrede Adnan Polat başkanlığındaki yönetim kurulu, mali açıdan ibra edilmesine rağmen idari açıdan ibra edilmedi.

Bu gelişme sonrası tüzük gereği sarı kırmızılı kulüpte 30 gün ierisinde olağanüsü genel kurula gidecek.

Ayrıca, mevcut yönetim içinde yer alan veya istifa etmiş hiçbir yönetici, yapılacak seçimde başkanlığa aday olamayacak ve yeni yönetime giremeyecek.

Aceba başka başkan adayı çıkıcak mı ??

Mesela Özturk...

Polat kendi sonunu kendi hazirladi,sportif basarisizliktan degil,acilistaki tavirlarindan dolayi ibra edilmedi.

İçimde bugün sevinenler sonra pişman olacak gibisinden bir his var.

Bundan sonra düşüş diye bir şey yok; yıkılış var, bitiş var. Ben, bizim biteceğimizi ve yıkılacağımızı düşünmüyorum, çok çok bu hale geliriz o kadar. Dua edelim ki bu "malum halimiz" camiamızda olağan bir hal almasın, alışkanlığa dönmesin.

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Forumdaki sevinci görünce ben mi yanlis genel kurulu izliyorum diye düsünüyorum. Ekrandaki bu rezalet, kücük düsürücü görüntüleri görüp de sevinen Galatasaraylilar da bana niye sevindiklerini anlatsin lütfen.

Galatasaray'in gelecegi simdi daha da karanlik. Kongre üyeleri istedikleri kadar 3'lü cektirsin. 2 secim üst üste sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, üstüne sevinc cigliklari atiyorlar. Bu adamlar da bize 30 gün icinde yeni bir yönetim cikaracak.. sevinedurun siz daha!

Başkan adayı ve yeni yönetim hazır gibi. Ünal aysal ve ekibi 30 gün sonra yeni başkanımız !!! Adnan polat devri çok geç kapandı ve adnan polat adam gibi adam olsaydı bu durumlara gelmezdi ! Tek isteiği vardı başkan olarak tarihi geçmek ve istediği oldu, Galatasaray tarihinde ilk kez bi yönetim idari yönden ibra edilmedi ve polat tarihe geçti ! Bu suç o salonda ibra edilmesin diyen kişilerin utancı değil adnan polat'ın suçudur ! Merak etme yeni yönetim 30 günü bulmadan çıkar ve ağzin açık kalır kafanı yorma sen ;)

Ünal aysal :cool:

Adnan Polat haketti.Hayri Kozak defalarca söyledi erken seçime git bu kadar rezilliğe gerek yok diye.İki şirketin birleşmesi, stad projesi, riva projesi önemliydi teşekkür ediyorum ama takımın kötü gidişinin en büyük sebebi Polattı olmuyorsa zorlamayacaksın şerefinle istifa etmedin olan sana oldu.

Yeni başkan, yeni takım, yeni TD:D Bekleyin bizi hamsiler, civ civler, kargalar GALATASARAY GELIYOOOOOOR:m26:

adszmsq.jpg

;)

Burda bi renktasimiz vardi...

Rijkaard resmini koydu, Rijkaard kovuldu..

Hagi resmini koydu, Hagi kovuldu

Polat resmini koydu, Polat resmen gitti...

BÜYÜKSÜN REiS :D

Evet Serdar evet, ciddi

Gitti Adnan Polat.

Giderken Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel ve mevcut yönetimden muhtemel adayların hepsini de götürdü.

legalitesini ogreneegiz daha sanirim kimse emin degil

ama onemli degil

insan gibi secime gitmek varken bu isleri kendi kasinarak gozleriyle gordu

haldun üstünel , cemal özgörkey i falanda yanında götürdü.. giderayak son golünü attı.. özelliklede aday olan özgörkeye..

Ünal olsun A.Öztürk olsun ikiside iyidir.

Adnan Polat haketti.Hayri Kozak defalarca söyledi erken seçime git bu kadar rezilliğe gerek yok diye.İki şirketin birleşmesi, stad projesi, riva projesi önemliydi teşekkür ediyorum ama takımın kötü gidişinin en büyük sebebi Polattı olmuyorsa zorlamayacaksın şerefinle istifa etmedin olan sana oldu.

Yeni başkan, yeni takım, yeni TD:D Bekleyin bizi hamsiler, civ civler, kargalar GALATASARAY GELIYOOOOOOR:m26:

TD değişecek mi ?

Geri
Üst Alt