27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Gelecek yönetim BAM'ı hatta SAMBA'yı tutarsa görürsünüz:)

Galatasaray Basketbol

NE KADAR SACMA, DEGiL Mi?

Futbol'daki basarisizlik yüzünden, yillardir hic olmadigi kadar basarili bir sekilde isleyen ve 3 takimiyla da Sampiyonluga oynayan GALATASARAY BASKETBOL SUBESi YÖNETiMi de görevinden alinmis oldu ve basarili olmalarina ragmen aday da olamayacaklar.

Dileriz yeni yönetim de Basketbol ve diger amatör branslara gerekli destegi verir. (Salih)

Adnan Polat'ın itiraz hakkı var mı bilmiyorum ama itiraz olaylarına girilirse iyice kötü olur. Zaten kendisini yeterince rezil etti.

Şahsen Adnan Öztürk'ün başkan olmasını istiyorum.

Mahkemeye gitme hakkı varmış sanırım

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Ne alakasi var söylediklerimle? Ben yönetim sucsuz mu diyorum? Bugün yasanan rezilligin de bas sorumlusu inadindan vazgecmeyen yönetim'dir. Ama bu rezillige sevinmek de ayri bir rezilliktir. Galatasaray battikca batiyor, insanlar hala Adnan Polat'in derdinde. Adnan Polat'in batisini görmek istiyordu sadece bazialri, tek dertleri buydu. Ama Galatasaray'a 2 secim dönem üst üste, acik farklarla sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, 30 gün icinde yeni bir yönetim getirmesi gereken insanlar cok mutlu. Bu utanc tablosuna nasil sevinebiliyorsunuz ben de bunu anlamiyorum..

Peki eğer yönetim ibra edilip Adnan Polat hala başımızda olup ufak bir başarısızlıkta veya başarıya rağmen trübünlerin yönetimi ve futbolcuları yuhalamasından dolayı dahamı sevinecektik.Bence ibra edilmemenin suçlusu ibra etmeyenler değil ibra edilmeyi haketmeyen Adnan Polattır.Bukadar bitmişliğin çökmüşlüğün bölünmüşlüğün olduğu ortamda bir sonraki seneye ne yapabilirdiki Adnan Polat.Bu karar bence çok hayırlı bir karardır bundan sonra bu kaos inanın sona erip hepimiz birlik beraberlik içinde Galatasarayımızın yanında olacağız

insallah gelecek baskan polati aratmaz

[video=youtube;A4FwSxghJ-k]https://www.youtube.com/watch?v=A4FwSxghJ-k&feature=related[/video]

Bu adam Başkan olamaz..Bu adam sadece FUTBOLCULARLA ilgilensin..Yapıtğı en iyi iş o..Yoksa Polat gibi kendisini düşürücü olaylar yaşanabilir..

Aysal Td olarak kimi duşunuyo aceba ...

Ünal Aysal tek aday olarak girer seçime ve yeni başkanımız olur.Adnan Öztürkte 2.başkan olur.

Bugünkü konuşması bence mahkemeye gidecek yüzünün kalmadığını gösteriyordur. Bir zahmet kabullensin artık.

Tünelin ucundaki ışığı tıkayan adam gitti beyler.Daha güzel günler bekliyor bizi

o değilde arda gitmeyebilir sevindim :).ardayı yoksa gönderirdi polat

Kulüpte neler yasaniyor, Galatasaray ne halde sen hala Arda derdindemisin? Her firsatta Galatasaray'dan gitmek istedigini belli eden, agzindan Avrupa disinda kelime cikmayan Galatasaray kaptani sütten cikma ak kasik cünkü. Bu düsünce yapisinda Galatasaraylilar azinlikta neyse ki..

Hayirli ugurlu olsun. Olmasi gereken oldu. Adam sonuna kadar diretti malesef. Boyle yapmamaliydi.

Galatasaray Basketbol

NE KADAR SACMA, DEGiL Mi?

Futbol'daki basarisizlik yüzünden, yillardir hic olmadigi kadar basarili bir sekilde isleyen ve 3 takimiyla da Sampiyonluga oynayan GALATASARAY BASKETBOL SUBESi YÖNETiMi de görevinden alinmis oldu ve basarili olmalarina ragmen aday da olamayacaklar.

Dileriz yeni yönetim de Basketbol ve diger amatör branslara gerekli destegi verir. (Salih)

polatin kendnin GS dan daha cok dusundugunun guzel bir ispati

Tünelin ucundaki ışığı tıkayan adam gitti beyler.Daha güzel günler bekliyor bizi

Bunu nereden biliyorsunuz onu anlamıyorum. Zamanında Polat için de aynı şeyleri söylemiştik sonuç ortada.

Geri
Üst Alt