27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Kulüpte neler yasaniyor, Galatasaray ne halde sen hala Arda derdindemisin? Her firsatta Galatasaray'dan gitmek istedigini belli eden, agzindan Avrupa disinda kelime cikmayan Galatasaray kaptani sütten cikma ak kasik cünkü. Bu düsünce yapisinda Galatasaraylilar azinlikta neyse ki..

Ardayı yakan ve bu hale getiren Adnan Polat oldu. Kaptanlığı ve 10 numaralı formayı vermeyecekti kendisine. Çok şımarttı çocuğu.

Ünal Aysal banko aday olur.

Şuan çok üzgünüm.. Galatasaray adına hayırlı olur inşallah... Birçoğumuz Paralı Başkan gelecek diye hemen Pembe tablo çiziyor ama ManCity, Chelsea ve Real gerçeklerini unutuyorlar...

Ben Adnan Polat'ı çok eleştirdim bir taraftar olarak ama başkanlık süresinde şunu anladım....

eğer Adnan Polat bir Liseli olsaydı inanın bana bugün ibra edilirdi

Üzûntümün nedenide budur.. Galatasaray resmen bir Kongreye gelen 1500-2000 kişi tarafından yönetiliyor ve bunun çoğu Liseli...

Ama idari açıdan ibra edilmemeside bi bakıma doğru karar çünki yönetim dağılmış...

Karışık duygular ićindeyim..

Adnan Öztürk'e bırakmazlar. Başkan adayı olduğu dönemde de herkes şaşırmıştı, kimse tanımıyor kendisini

Özturkun başkan olması için daha zaman var bencede , en iyisi Başkan -Aysal , 2-ci Başkan Özturk...

Formaları Nike yapacak .. Yeni Yönetim tekrar Adidas falan yaparsa deliririm .. !

yahu o anlsam yapilmisdir

tazminat odenerek

eger bir fikir varsa yine tazminat odenir Nike buseferde

Biz burda neyi konuyoruz siz neyi yaziyorsunuz

[video=youtube;qUVmDNGbRys]https://www.youtube.com/watch?v=qUVmDNGbRys&feature=related[/video]

Böyle adamlarin yeri tribündür, yönetime daha akli basinda, daha profesyonel yönetici sifatinin hakkini veren isimler lazim.

Kimse uzulmesisin,yeniden GS ayga kalkacak!

Sayin Aysal kulubumuzu en parlak gunlerine getirecektir.

Galatasaray basketbol şubesi ve amatör branşları başarılı falan değildir. 10larca neden sayabilirim.

Hakkını vermemiz lazım bu yıl 3 takım da basketbolda şampiyonluğa koşuyor. Daha önceki seneler evet başarısızdık ama bu yıl değil.

Ali Dürüst'mü? Çıldırdınız galiba, Adnan Sezgin ve Helvacı başkan olsun daha iyi.

Baskan olarak degil.

Uc isim tek yonetimde. Ki bunun gerceklesme olasiligi yuksek gorunuyor.

Millete empoze ettikleri yalanların ve hayallerin etkisi geçer 24 saat istirahat edin.

bende üzgünüm ama sebebi söylenene yalanlar falan değil.. tarihe geçecek şekilde kötü gitti.. komedi gibi bir kongre yaşadık.. benim bildiğim ilk defa bi yönetim ibra edilmedi.. bugün polatın koltuğa yapışma inadı yüzünden yaşananlar en hafif tabirle rezallettir..

Özturkun başkan olması için daha zaman var bencede , en iyisi Başkan -Aysal , 2-ci Başkan Özturk...

Neden Nuray ? Ne biliyorsun bu adamlar hakkında da bunları istiyorsun merak ediyorum. :)

[video=youtube;tKyVBoLKryI]https://www.youtube.com/watch?v=tKyVBoLKryI&feature=related[/video]

Bu kadar vefasız olmayın yahu bu nedir ya isterse küme düşsün o takım şanssızlıktır olur sonuçta o adamlar gecesini gündüzüne katıyolar bu takım için hata yapmadılar mı yaptılar ama bu kadarı da fazla yarın bigün bişey olursa Adnan Polat'a çok ağlarsınız arkasından Özhan Canaydın'da olduğu gibi.

Basketbol Sube Sorumlusu Hakan Üstünberk'de 30gun icerisinde yapilacak secimde yonetim kuruluna seçilmeyecek..

Aysal-Öztürk olacak..İnan Kıraç ile birliktelermiş..

galatasaray camiasina yakismayan bir karar . adnan iyi baskan olmayabilir ama kendisine buyuk bir komplo yapildigi ortada . kulubumuzu bir kez daha rezil ettiler

duygularım karma karışık

Tıkamıyor demiyorum düzgün oku. Zamanında Polat içinde çok umutluyduk, belki Aysal'dan daha daha fazla umutluyduk, hatta en çok oyla falan seçildi. Ama fazlasıyla başarısız oldu.

Tamamda zaten hayat böyle hocam , tabiki zamanında Polatan umutlu olucaktık nerden bilebilirdik böyle hatalar yapıcağını ??

Şimdide dabiki umutluyuz Aysaldan , tabiki bilemeyiz ne yapıcağını ama umutla bekleriz iyi şeyler yapsın diye , yoksa anlamı kalmazki bütün bu işlerin , her gelen başkana belki başarılı olamaz diye ümitlenmeyip mesafeli mi duralım ??

Geri
Üst Alt