Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi
saçmalamayın, liseli olsa ibra edilirmiş, ben de size şöyle söyleyeyim,açılıştan sonra Galatasaraylıların annelerine babalarına küfür eden zavallı alt rütbeli bürokratlara bile cevap veremeyen, kameralar önünden bakanlardan fırça yiyen başkan, bu bırakın Adnan Polat'ı Ali Sami Yen olsa, hattta Galatasaray lisesi kurucusu olsa bile ibra edilmezdi, bir başkan bu kadar aciz olamaz arkadaş
Şuan çok üzgünüm.. Galatasaray adına hayırlı olur inşallah... Birçoğumuz Paralı Başkan gelecek diye hemen Pembe tablo çiziyor ama ManCity, Chelsea ve Real gerçeklerini unutuyorlar...
Ben Adnan Polat'ı çok eleştirdim bir taraftar olarak ama başkanlık süresinde şunu anladım....
eğer Adnan Polat bir Liseli olsaydı inanın bana bugün ibra edilirdi
Üzûntümün nedenide budur.. Galatasaray resmen bir Kongreye gelen 1500-2000 kişi tarafından yönetiliyor ve bunun çoğu Liseli...
Ama idari açıdan ibra edilmemeside bi bakıma doğru karar çünki yönetim dağılmış...
Karışık duygular ićindeyim..
saçmalamayın, liseli olsa ibra edilirmiş, ben de size şöyle söyleyeyim,açılıştan sonra Galatasaraylıların annelerine babalarına küfür eden zavallı alt rütbeli bürokratlara bile cevap veremeyen, kameralar önünden bakanlardan fırça yiyen başkan, bu bırakın Adnan Polat'ı Ali Sami Yen olsa, hattta Galatasaray lisesi kurucusu olsa bile ibra edilmezdi, bir başkan bu kadar aciz olamaz arkadaş