27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Şuan çok üzgünüm.. Galatasaray adına hayırlı olur inşallah... Birçoğumuz Paralı Başkan gelecek diye hemen Pembe tablo çiziyor ama ManCity, Chelsea ve Real gerçeklerini unutuyorlar...

Ben Adnan Polat'ı çok eleştirdim bir taraftar olarak ama başkanlık süresinde şunu anladım....

eğer Adnan Polat bir Liseli olsaydı inanın bana bugün ibra edilirdi

Üzûntümün nedenide budur.. Galatasaray resmen bir Kongreye gelen 1500-2000 kişi tarafından yönetiliyor ve bunun çoğu Liseli...

Ama idari açıdan ibra edilmemeside bi bakıma doğru karar çünki yönetim dağılmış...

Karışık duygular ićindeyim..

saçmalamayın, liseli olsa ibra edilirmiş, ben de size şöyle söyleyeyim,açılıştan sonra Galatasaraylıların annelerine babalarına küfür eden zavallı alt rütbeli bürokratlara bile cevap veremeyen, kameralar önünden bakanlardan fırça yiyen başkan, bu bırakın Adnan Polat'ı Ali Sami Yen olsa, hattta Galatasaray lisesi kurucusu olsa bile ibra edilmezdi, bir başkan bu kadar aciz olamaz arkadaş

Polat'ın gitmesi hayırlıdır. Başarısız olabilirsin ama bu kadar yalan söylemek kabul edilebilecek bir şey değil.

bende üzgünüm ama sebebi söylenene yalanlar falan değil.. tarihe geçecek şekilde kötü gitti.. komedi gibi bir kongre yaşadık.. benim bildiğim ilk defa bi yönetim ibra edilmedi.. bugün polatın koltuğa yapışma inadı yüzünden yaşananlar en hafif tabirle rezallettir..

Ama burda camia üzülen taraf olmaması lazım ya da Liseci denilen zihniyet kazandı fln denmemesi lazım çok saçma liseli değilsiniz ama polatı istemiyosunuz.. liselilerde istemiyo diye polatı destekliyolar gidincede üzülüyolar ben buna anlam veremiyorum.

------------Ali Dürüst---------------

Alp Y.---Unal A.---Faruk S.---Cansun

----------Burak Elmas--------------

Haldun----Adnan Öztürk---Abd.Albyrk

---------Inan Kırac-----------------

---------Haluk Ulusoy--------------

Bu kadroyu uçururum.

Bu ne mutlu bir gün böyle, sevincten haka dansı yapabilirim :animation:

Kurtulduk sonunda

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Forumdaki sevinci görünce ben mi yanlis genel kurulu izliyorum diye düsünüyorum. Ekrandaki bu rezalet, kücük düsürücü görüntüleri görüp de sevinen Galatasaraylilar da bana niye sevindiklerini anlatsin lütfen.

Galatasaray'in gelecegi simdi daha da karanlik. Kongre üyeleri istedikleri kadar 3'lü cektirsin. 2 secim üst üste sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, üstüne sevinc cigliklari atiyorlar. Bu adamlar da bize 30 gün icinde yeni bir yönetim cikaracak.. sevinedurun siz daha!

sacmaliga bak

sanki secimde sildi supurdu ya adnan polat

arkadas hicmi mantik suzgecinden gecirmiyorsunzu yazdiklarinizi

polat ve ozturk arasindaki fark alt tarafi 300 oy

polat rezillik yapti oylar dondu ve gitti iste

ortada rezillik falan yok

A.Polat'ın ibra edilmemesi sonucunda Helvacı,Özgörkey ve Üstünel'de aday olamayacak...

Bizim yonetimin durumu buna benziyordu:

[video=youtube;v6YLCYT2B8A]https://www.youtube.com/watch?v=v6YLCYT2B8A[/video]

Tamamda zaten hayat böyle hocam , tabiki zamanında Polatan umutlu olucaktık nerden bilebilirdik böyle hatalar yapıcağını ??

Şimdide dabiki umutluyuz Aysaldan , tabiki bilemeyiz ne yapıcağını ama umutla bekleriz iyi şeyler yapsın diye , yoksa anlamı kalmazki bütün bu işlerin , her gelen başkana belki başarılı olamaz diye ümitlenmeyip mesafeli mi duralım ??

Tabii ki mesafeli durmak gerekir. Kaçımızın Aysal hakkında bilgisi var ki ? Bir insan sadece zengin diye başkan olsun diyebilmek saçmalıktan başka bir şey değildir. Sonra Polat Başkan diye yatıp kalkarken bir anda küfürler yağdırmaya başlayan yüzsüzlerden bir farkımız kalmaz. Adnan Polat da benim için başarısızlıktan sonra değil, stad açılışından sonra bitmiştir. Umarım yeni gelen başkan değerleri ve taraftarı hiçe saymaz.

Başkan: Ünal Aysal

Teknik Direktör: Slaven Bilic

Kadro;

Onur

Sabri - Mexes - S.Kesimal - Taiwo

Cana

Yekta - G.İnler

Kalou - - - - - - Arda

Baros/Drogba​

Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Bu aşamadan sonra, Adnan Polat'ın yanında olan birçok kişi olacaktır. Malum, mazlumun yanında olmaya bayılırız ya o bakımdan. Herkes cezasını çekecekti, çekti..!

Galatasarayımız için hayırlısı olsun.Adnan Polat'a da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek gerek.Ama sonu keşke böyle bitmeseydi.Artık yeni yönetim yeni sayfa açma vakti.Umarım her şey yoluna girer.

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

sacmaliga bak

sanki secimde sildi supurdu ya adnan polat

arkadas hicmi mantik suzgecinden gecirmiyorsunzu yazdiklarinizi

polat ve ozturk arasindaki fark alt tarafi 300 oy

polat rezillik yapti oylar dondu ve gitti iste

ortada rezillik falan yok

Ben bambaska birsey anlatmaya calisirken sen gidip oy farkina takilmissin. Bazen gercekten anlattiginin degeri karsindakinin anladigi kadardir, iyi rezillik yok, Galatasaray tarihine altin harflerle yazilacak günlerden geciyoruz :)

Geri
Üst Alt