27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Gayet etik bir kurul olmus internetten okuduklarima gøre. Polat'i uyarmislar mi uyarmislar secime git demisler mi demisler hatta 30 dakika dusunun secim karari alin demisler mi demisler. Gayet etik davranmislar. Fakat Polat inat etmis cogunlugun sesini dinlememis. Asil Polat'in yaptiklari etik degil. Kongreden kongreye secime gitmenin etikle falan alakasi yok o farkli birsey.

Adnan Polat gibi bir kişinin bizi yönetmesi kabul edilemezdi. Gurur yaptı istifa etmedi. Layığını buldu. Mesele sadece sportif başarı değil. Yeni gelen de aynısını yaparsa tıpış tıpış gidecek bu kadar basit. Adam gibi taraftarız adam gibi kulüp adam gibi yönetilmek istiyoruz.

Galatasaray´in gelecegi kurtarildi. Eger tarihte bir ilk yasaniyorsa mutlaka sebebi vardir degil mi? Bu kadar yetismis, kültürlü, görgülü, bilgili insanlarin cildirdigini hic gördünüz mü bundan evvel? Kongreyi stada cevirdiklerini gördünüz mü? Baskana resmen hakaret edildigini gördünüz mü? Böyle olmasi gerekiyordu ve oldu. 3-4 kere ikaz da edildi Adnan Polat. Git konus yöneticilerinle, sonra aday da olursun sine diye. Ama umursamadi.

adnan polat dışında herhangi birini, köşedeki bakkalı koysan başkanlık makamına daha kötü yönetemez, bu yüzden seviniyorum, millet hala saçma sapan liseli diyor..

ayrıca bugün liseli olmayan faruk süren de adnan polat'a karşıdır, bunun ayrımı yapılamaz, o yüzden bu konuları geçiniz

Adnan Polat kulüpten ayrılmadan son iş olarak taraftarın gönlünü almak için şu çapulcu futbolcuların alayının sözleşmesini feshederek ayrılsın

adnan-polat.jpg

Gitmesini bende çok istedim,ama yinede koydu bana bu son. :(

Herşeye rağmen üzüldüm yinede.Nedendir bilmem ağlamaklı oldum .

cok sevmistik zamanindada ondan

ihanete ugramis gibi hissediyoruz

ben bile kotu hissettim bazi zamanlarda ama dogruyu yapmak daha onemli

bu adamin kapasitesi bu kadar

belki sadece futboldan sorumlu olsa basarili olur

yada sadece sponsorluk

yada sadece stad

belki iyi gorev adamidir

ama kesinlikle bir lider bir baskan olacak zekasi olan bir adam degil ne yazikki

polatcilar gecmis olsun :)

Polat'ci diye bir sey yok, burda hepimiz Galatasarayliyiz. Galatasarayin iyiligini istiyor burda herkes, Polat ya da bir baskasinin zerre önemi yok söz konusu Galatasaray oldugu zaman. Bu tarz gereksiz alayci ve seviyesiz yorumlar kime ne fayda getiriyor?

Sözlükten alıntı ;

rahmetli özhan canaydın zamanında yaşanan türlü skandallar ve rezaletlerden sonra devrim yapamayan insanların devrim yaptığını sanmalarına neden olan olay.

adnan polat kötü başkandı ancak özhan canaydın 3 seçim kazanarak, taraftarın desteğini de görmeyerek tamamen liseli lobisiyle 6 sene hüküm sürerken neredeydiniz diye sormak geliyor içimden.

o zaman biz yine ızdırap sıçıyorduk taraftar olarak, bu yüzden 2008'de adnan polat'ın gelişine çok sevindik.

illa devrim görmek istiyorsanız çoktan yapıldı zaten.

(bkz: jupp derwall)

ve o devrimden sonra galatasaray'da değişik zamanlarda tarih yazan hocalar.

(bkz: fatih terim)

(bkz: mircea lucescu)

(bkz: karl heinz feldkamp)

Beni ağlatan,beni aşkımdan soğutan bir adam ağladı diye zerre üzülmem.Hatta çok ciddiyim o halini görünce zevkten 4 köşe oldum.

gram üzülmedim

ntvspor radyo yu açın semih haznedaroğlu zaten daha önceden seçim kararı almışlardı.

Adnan Polat'a uzulen Galatasarayli olamaz. Takimin sicmasindan bahsetmiyorum, adamin taraftara karsi takindigi taviri hicbir Galatasarayli takinamaz

Sadece 1 Fener maçı'ndan dolayı başkan gitti.

Ama bu kadarını hakketmediler.

Şahsen Liseli düzen kazandı ve GS kaybetti diye düşünüyorum.

Galatasaray niye kaybetsin? Oy çokluğuyla "siz bu işi beceremediniz" dediler, yalan da söylemediler. Galatasaray hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, bundan sonra da sahipsiz kalmayacaktır.

Başkan Rijkaard hakkındaki açıklamalrının 10 gün sonrasında kendisini kovunca bitirdi kendini. Bunun üstüne hergün yeni hatalar ekledi. Galatasaray marka değeri ve değerleri negatif etkilendi. (Taraftarı suçlaması, FB odaklı demeçleri, hala ve hala Sezgin 'i koruması vs.)

Başarısızlık değil bizim derdimiz, asıl bunlar.

Atılan taş ve söylenen söz geri alınmaz. Başkan son 6 aydır dibe battı, çırpındıkça da işler kötüye gitti.

Birisi daha kötüsünü yapınyaca dek en kötüsü bu;

Sıra:11 O:26 M:13 Av:-5

burda yazdigimi söylemedim.ben sadec burda üye degilim :)

Biliyorum dostum takılıyorum zaten. :)

hiç kimse cebinden çıkarıp para vermez bedavadan hiç zannetmiyorum ünal aysalın 100 milyon dolar vereceğini tamamen inan kıraç sallaması. inan kıraçın bu kulube adnan polatın 10da 1 katkısı yoktur ama söz hakkı vardır ben buna sinir oluyorum işte. inan kıraç kimdir galatasaray için ne yapmıştır? zengindir başarılıdır beni ilgilendirmez

İnan Kıraç ne alaka abi ? :D Cepten para vermeyi Özhan Canaydın'dan başka yapan oldu mu bilmiyorumda 100 milyon dolar işi uydurma. 1-2 milyar doları var adamın yüzde 10'unu kulübe mi verecek direk ? Boş laf.

Gitmesini bende çok istedim,ama yinede koydu bana bu son. :(

çok severdim, başkan olduğunda da çok sevinmiştim, fakat kendi ipini kendi çekti, adama demedikleri laf kalmadı, ki hepsini haketti, başta aslantepe açılışı olmak üzere, bunları çekmesi beni de çok üzdü, yıkılmış gözüküyordu, içim parçalandı, ama iş buralara gelmeden istifa etmesi lazımdı zaten, hata etti, kendisi buldu kendisi çekecek

ntvspor radyo yu açın semih haznedaroğlu zaten daha önceden seçim kararı almışlardı.

Kıvırmaya başlayacaklar şimdi :D seçime girip aday olmak için önceden seçim kararı aldık falan diyecekler bak görürsünüz

Geri
Üst Alt