27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Herkes atlamis ve farkedememis su olayi. Kongre üyelerinin "Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom" diye bagirmasinin anlamini biliyorsunuz degil mi? Adnan Polat´a o bicim mesaj verildi liseliler tarafindan. Kimse farkedememis. Biz kazandik dediler yani

Evet "Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom" bir tepkiymiş bizde ama bende ilk defa duydum.

Polat ilk secildigi zaman bu duruma karsi cikani görmedim. Herkes sevincten deliye dönmüstü nerdeyse, hele Canaydin'dan sonra daha da bir mutluydu herkes, umutluydu. Hatta 2. secimde bile cok farkli degildi durum, daha 1 sene önce olmasina ragmen hem de. Soru isaretleri olusmustu belki bazilarimizin kafasinda gecen basarisiz sezondan sonra, ama gene de güveniyordu herkes Polat'a. Cok istemistik basarili olmasini, cok inanmistik, cünkü sevilen biriydi Polat, taraftarin sevigi, baskan olarak görmeyi hep istedigi bir isimdi. Her Galatasaray baskaninin basarisini ister elbet Galatasaray taraftari, cünkü Galatasaray'in basarisi demektir, ama Adnan Polat'in basarili olmasini biraz daha cok istemistik kabul edelim. Hele secim öncesi liseci zihniyet tarzi söylemler dolasirken, lise'nin degil Galatasaray diye haykirdigimiz zamanlarda, icimizden bizinin basarili olmasini cok arzu etmistik.

O yüzden bugün Polat'in bu sekilde gidisine üzülmemizi, tüm yasattiklarina ragmen yadirgamayin lütfen. Polat'in bugün ibra edilmemesi hem Galatasaray'in hem onun lehine oldu. Olmasi gerekendi ve genel kurul gerekeni yapti. Ama bu duruma sevinmeyenlere Polat'ci diyenler var. Polat'cilara kapak oldu diyenler var, Adnan Polat'in cöküsünü izlemekten inanilmaz haz duyanlar var. Adnan Polat'in bugün bu durumda olmasina sevinemedigim icin özür dilerim, sevinenleri yadirgadigim icin de. Adnan Polat'in, Galatasaray'in yaninda benim icin zerre önemi yoktur, gidisi de Galatasaray icin hayirli olanidir diye umuyorum. Ama gene de bu sekilde gitmemeliydi, hic hos olmadi. Sekil derken de ibra edilmeyisinden cok, edilmeyisi sonrasi yasananlari kastediyorum.

stad liseli dolu beyler

re re re rararara GS GS Cimbombom

ben bu dizeyle buyudum be

ne liselisi sacmalamayin

Yeni yönetimde Haldun Üstünel olmayacak, o kötü işte.

Nette gördüm bir sorim dedim.Onur çok sevinmişsindir şimdi Adnan Polat'ın gittiğine:D

Cok sevindim kardesim. Gercekten. Ama aglamakli, cökmüs halini de görünce icim sizladi. Duygusal adamimdir biraz:) Tipik Türk kalbi iste :)

Herkes atlamis ve farkedememis su olayi. Kongre üyelerinin "Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom" diye bagirmasinin anlamini biliyorsunuz degil mi? Adnan Polat´a o bicim mesaj verildi liseliler tarafindan. Kimse farkedememis. Biz kazandik dediler yani

Kimle kimin savasiydi, kim kiminle kavga ediyordu da kim kazandi? Galatasarayli, Galatasarayla kavga ediyor, kazandiginda seviniyorsa bunun nesinden mutlu olalim biz? Bugün Galatasaray'in bu halde olmasinin sorumlusu yönetimse, bu yönetimi secenler de bu basarisizlikta pay sahibidir. Kendi kendilerine savasiyorlar, kaybeden de hep Galatasaray oluyor, sonra da genel kurul'da sevinc gösterileri gösteriyorlar.

stad liseli dolu beyler

re re re rararara GS GS Cimbombom

ben bu dizeyle buyudum be

ne liselisi sacmalamayin

Söylemek ayri. Ama Galatasaray´in icinde olanlar o anlami iyi bilir. ReReRe RaRaRa bir liseli sloganidir. Cok begenilip taraftar tarafindan da benimsenmistir. Adnan Polat´a gercek anlamda mesaj verildi. Biz kazandik dediler yani. Bilenler bilir bunun anlamini. Arastirabilirsin

Adnan Polat sırf bu sene takımımızın utanç verici tablosu yüzünden istifa etmek zorundaydı. Bir çok nedeni daha vardı istifası için.

Etme bulma dünyası.

Çok mutluyum çooook :)

Liseliler tepkisini koydu ama Adnan Polat seçildiğindede o tezahürat yapılmıştı

Cok sevindim kardesim. Gercekten. Ama aglamakli, cökmüs halini de görünce icim sizladi. Duygusal adamimdir biraz:) Tipik Türk kalbi iste :)

Bende bi yandan sevindim bir yandan da üzüldüm.Kafamda ki Adnan Polat profili çok farklı idi.Ne diyelim hayırlı olsun.Yapacak bişey yok artık.

Galatasaray niye kaybetsin? Oy çokluğuyla "siz bu işi beceremediniz" dediler, yalan da söylemediler. Galatasaray hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, bundan sonra da sahipsiz kalmayacaktır.

Başkan Rijkaard hakkındaki açıklamalrının 10 gün sonrasında kendisini kovunca bitirdi kendini. Bunun üstüne hergün yeni hatalar ekledi. Galatasaray marka değeri ve değerleri negatif etkilendi. (Taraftarı suçlaması, FB odaklı demeçleri, hala ve hala Sezgin 'i koruması vs.)

Başarısızlık değil bizim derdimiz, asıl bunlar.

Atılan taş ve söylenen söz geri alınmaz. Başkan son 6 aydır dibe battı, çırpındıkça da işler kötüye gitti.

Birisi daha kötüsünü yapınyaca dek en kötüsü bu;

Sıra:11 O:26 M:13 Av:-5

Abdullah bey.. hepimiz burdayız.. seneye bugün bu msg'ınızı hatırlatıcam.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Ben, bir dönem daha devam etmesi taraftarı değildim.

Ancak ibra edilmemek bana ters geliyor. Şu anda olayların tam içindeyiz.

Ağaçlara bakmaktan ormanı göremiyor çoğumuz.

Olaylar biraz soğuyunca anlayacaksınız.

Şimdi yeni gelen yönetimi göreceğiz.

Onlar bundan iyisini yapamazsa nolcak?

Beni asıl endişelendiren bu.

Gerçekten, klübü kendilerine borçlandırıp Demirören gibi sonsuza kadar başkan kalcaklar.

Resmen almış olmayacaklar klübü ama kimse aday olamayacak karşılarında bu yeni yönetimden anladığım kadarıyla.

Abdullah bey.. hepimiz burdayız.. seneye bugün bu msg'ınızı hatırlatıcam.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Ben, bir dönem daha devam etmesi taraftarı değildim.

Ancak ibra edilmemek bana ters geliyor. Şu anda olayların tam içindeyiz.

Ağaçlara bakmaktan ormanı göremiyor çoğumuz.

Olaylar biraz soğuyunca anlayacaksınız.

Şimdi yeni gelen yönetimi göreceğiz.

Onlar bundan iyisini yapamazsa nolcak?

Beni asıl endişelendiren bu.

Gerçekten, klübü kendilerine borçlandırıp Demirören gibi sonsuza kadar başkan kalcaklar.

Resmen almış olmayacaklar klübü ama kimse aday olamayacak karşılarında bu yeni yönetimden anladığım kadarıyla.

onlarda yapamazsa yapani gelecek

milletin şirazesi kaymış iyice hem Adnan Polat istifa etsin defolsun gitsin diyorlar,ibra edilmeyince de ''kara leke,ne biçim kulübüz liseliler istedikleri gibi yönetiyor kulübü'' diyolar..

Geri
Üst Alt