Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi
10 yil. Gercek degil
Bu gerçek mi?
10 yil. Gercek degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gerçek mi?
Herkes atlamis ve farkedememis su olayi. Kongre üyelerinin "Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom" diye bagirmasinin anlamini biliyorsunuz degil mi? Adnan Polat´a o bicim mesaj verildi liseliler tarafindan. Kimse farkedememis. Biz kazandik dediler yani
10 yil. Gercek degil
Nette gördüm bir sorim dedim.Onur çok sevinmişsindir şimdi Adnan Polat'ın gittiğine![]()
stad liseli dolu beyler
re re re rararara GS GS Cimbombom
ben bu dizeyle buyudum be
ne liselisi sacmalamayin
Herkes atlamis ve farkedememis su olayi. Kongre üyelerinin "Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom" diye bagirmasinin anlamini biliyorsunuz degil mi? Adnan Polat´a o bicim mesaj verildi liseliler tarafindan. Kimse farkedememis. Biz kazandik dediler yani
stad liseli dolu beyler
re re re rararara GS GS Cimbombom
ben bu dizeyle buyudum be
ne liselisi sacmalamayin
Cok sevindim kardesim. Gercekten. Ama aglamakli, cökmüs halini de görünce icim sizladi. Duygusal adamimdir birazTipik Türk kalbi iste
![]()
Galatasaray niye kaybetsin? Oy çokluğuyla "siz bu işi beceremediniz" dediler, yalan da söylemediler. Galatasaray hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, bundan sonra da sahipsiz kalmayacaktır.
Başkan Rijkaard hakkındaki açıklamalrının 10 gün sonrasında kendisini kovunca bitirdi kendini. Bunun üstüne hergün yeni hatalar ekledi. Galatasaray marka değeri ve değerleri negatif etkilendi. (Taraftarı suçlaması, FB odaklı demeçleri, hala ve hala Sezgin 'i koruması vs.)
Başarısızlık değil bizim derdimiz, asıl bunlar.
Atılan taş ve söylenen söz geri alınmaz. Başkan son 6 aydır dibe battı, çırpındıkça da işler kötüye gitti.
Birisi daha kötüsünü yapınyaca dek en kötüsü bu;
Sıra:11 O:26 M:13 Av:-5
Evet "Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom" bir tepkiymiş bizde ama bende ilk defa duydum.
Kusura bakma ama, kimin Galatasarayli olup olmadigina SEN karar veremezsin!
Abdullah bey.. hepimiz burdayız.. seneye bugün bu msg'ınızı hatırlatıcam.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Ben, bir dönem daha devam etmesi taraftarı değildim.
Ancak ibra edilmemek bana ters geliyor. Şu anda olayların tam içindeyiz.
Ağaçlara bakmaktan ormanı göremiyor çoğumuz.
Olaylar biraz soğuyunca anlayacaksınız.
Şimdi yeni gelen yönetimi göreceğiz.
Onlar bundan iyisini yapamazsa nolcak?
Beni asıl endişelendiren bu.
Gerçekten, klübü kendilerine borçlandırıp Demirören gibi sonsuza kadar başkan kalcaklar.
Resmen almış olmayacaklar klübü ama kimse aday olamayacak karşılarında bu yeni yönetimden anladığım kadarıyla.