27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

[video=youtube;n2kSq8VGNfE]https://www.youtube.com/watch?v=n2kSq8VGNfE[/video]

adam bir sene icinde kendini bitirmek icin herseyi yapti. Haldun Üstünel'i pasifize etmesiyle basladi, sonra onu istifaya zorladi, Sezgin denen cahil herife sonsut güven, daha dogrusu kanka torpili, Rijkaard'in kovulmasi, Hagi'nin gelisi, Misi'nin yollanisi, sabotajci türk oyunculara yataklik edisi, her kupada alinan rezil sonuclar. eh yuh yani. herseyin de bir siniri var. Resmen yanlis icraat bakimindan rekor kirdi polat. kovulmayi da hak etti. kimse yazik oldu demesin. Ben Aziz yildirim tarzi baskan istemiyorum kardesim. futbol dan anlamayip da her ise maydonoz olursan olacagi bu.

Yeni gelecek yönetim amatör branşlarda yakaladığımız ivmeye çomak sokmaz umarım.

ah be polat giderayak yine tarihe geçtin..bu yolla görevinden ayrılmak zorunda kalan ilk galatasaray başkanısın..oysa erken seçime gidip demokratik olarak sandıkta gitseydin çok iyi olurdu..bu durum darbe gibi oldu ve kulübümüze hiç yakışmadı..inşallah bundan sonra çok güçlü bir yönetim gelir ve kulübümüz hakettiği yerlere ulaşır

Ekşi Sözlükten...Müthiş..

Bugün yapılan mali kongresinde herhangi "rezil" bir durum yaşanmamıştır. Tüzük gereği verilen hakları kullanan kongre üyeleri(yani oy sahipleri!) olağanüstü seçim kararı almıştır. İlerisi ne olur bilinmez ama mevcut yönetimin kendi içinde çatladığı ve sağlıksız hale geldiği göz önüne alınacak olursa, Galatasaray için hayırlısı olmuştur. Bundan sonra gelecek yönetimin ne yaptığının takipçisi olmaktır aslolan ve camiayı tekrar bir araya toplamaktır.

Ezeli rakiplerimizin kongre ile ilgili bakış açılarını ise hayretler içerisinde, ağzım açık izliyorum. Boğazın karşı tarafında tam anlamıyla saltanat mevcutken ve memnuniyetsizliğini dile getiren hemen herkesin kulüp ile ilişkisi kesilirken, sürekli seçilen bir adam var. öte yandan kulübü kendisine milyonlarca dolar kişisel borca sokmuş, kulübün başından yakın gelecekte uzaklaştırılamayacak bir başka yönetici de diğerinin başında. Galatasaray genel kurulu, bu prototiplerin yeni bir versiyonu olma yolunda ilerleyen, koca galatasaray babasınınmış gibi davranan ve bu konuda inatlaşan bir adamı oradan indirmeyi uygun görmüştür. üstelik malum protesto olayından sonra yavaş yavaş yükselen bu sesleri görmezden gelmeye kalkması, galatasaray geleneklerine güvenip yoluna devam edeceğini düşünmesi de sonunu getirmiştir. demokrasi bu şekilde işler. tatsızlıklar da olabilir. ama olan biteni "koskoca adamlar bir oylamayı yapamadılar" sığlığına indirgemek, baktığınız yerin neresi olduğunun göstergesidir.

eğer bu yaşananlar rezalet ise, böyle rezalete can kurban. yürüyedur galatasaray...

Hakan Üstünberk Basketbol yöneticisi

Can İşbakan twitterden basketbol dergisi editörü ve cumhuriyet gazetesi basketbol editörü

''Şimdi Hakan Üstünberk de gidecek mi? Bence basketbol şubesi için kötü bir durum olur bu, Ahmet Dedehayır gibileri gördükten sonra..''

ah be polat giderayak yine tarihe geçtin..bu yolla görevinden ayrılmak zorunda kalan ilk galatasaray başkanısın..oysa erken seçime gidip demokratik olarak sandıkta gitseydin çok iyi olurdu..bu durum darbe gibi oldu ve kulübümüze hiç yakışmadı..inşallah bundan sonra çok güçlü bir yönetim gelir ve kulübümüz hakettiği yerlere gelir

arkadas sanki taraftarlar klubu basti indirdi:)

yahu meclis oylama yapti baskani secime goturdu

demokrasi nedir arkadas

darbe okuya okuya darbenin ne oldugunuda unutmusunuz

dunyanin en demokratik hareketine bile darbe diyorsunuz:)

Adnan Öztürk yine Peter Kenyon, Tomas Kurth ve Esteba Calzada´yi getirir mi acaba? Vizyonlu adamdi :)

Ben onu bunu bilmem. Inan Kirac´in etkinligini herkes anlamistir artik :) Adam birden 3 adayi yok etti, Ünal Aysal´i tek aday birakti ya :)

Ben onu bunu bilmem. Inan Kirac´in etkinligini herkes anlamistir artik :) Adam birden 3 adayi yok etti, Ünal Aysal´i tek aday birakti ya :)

bence tam tersi

polat kiracin sacma laflari yuzunden istifa edecekken gene celallendi yoksa o zamanlarda secim karari alacakti bence

Öztürk Aysalin aday oldugu yerde aday olmayacagini söyledi dün.

Ünal Aysal´in ekibinde olacak zaten. Ama Aysal futbola karismaz. Eminim. O islere Adnan Öztürk bakacaktir. O da profesyonellerle calismaktan yana

bence tam tersi

polat kiracin sacma laflari yuzunden istifa edecekken gene celallendi yoksa o zamanlarda secim karari alacakti bence

O farketmez. Sonucta Inan Kirac´in dedigi oldu. Ben o gün demistim zaten. Bakmayin tepki olduguna, Inan Kirac bosuna o aciklamalari yapmamistir diye.

Allahim neler olmusss yeni gördüm, yonetim ibra olmamis ha. Allahim cok sükür :D:D

Inan Kiractan korkun beyler

Geri
Üst Alt