27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Ben onu bunu bilmem. Inan Kirac´in etkinligini herkes anlamistir artik :) Adam birden 3 adayi yok etti, Ünal Aysal´i tek aday birakti ya :)

İnan Kıraç' ın belkide Telegol' de yaptığı konuşma o an tam algılanamadı. Fakat kabul edelim ki o sesleniş tüm dinamitleri harekete geçirdi...Şayet o gün o konuşma yapılmasaydı bizler bugün hala kurtuluş yolu arıyor olacaktık..."G.Saray' a kimse sahip çıkmayacakmı" dediğimiz anda belkide bugüne kadar sesini dahi duymadığımız İnan Kıraç tarihe geçecek bir adım attı ve camiayı ayağa kaldırdı..Keşke Polat onu dinleseydi ve seçime gitseydi de bunlar hiç yaşanmasaydı..Ama o ağır abilere meydan okumayı tercih etti; tercih sizin Sayın Polat..!

ozturk acik acik unal aysal nederse onu yaparim dedi

umit aktan peki ekibinde olacakmisiniz dedi

oda tekrar etti

ekibimde ol derse ekibinde aday ol derse aday olurum dedi

İbra İbra derken bir benim mi aklıma Zlatan geliyor her seferinde))

Ben onu bunu bilmem. Inan Kirac´in etkinligini herkes anlamistir artik :) Adam birden 3 adayi yok etti, Ünal Aysal´i tek aday birakti ya :)

inan kıraç: galatasaraya bugüne kadar ne vermiş? ancak onu bunu istifa ettirtir görevine son verdirtir inan kıraçtan hiç haz etmem

İnan Kıraç' ın belkide Telegol' de yaptığı konuşma o an tam algılanamadı. Fakat kabul edelim ki o sesleniş tüm dinamitleri harekete geçirdi...Şayet o gün o konuşma yapılmasaydı bizler bugün hala kurtuluş yolu arıyor olacaktık..."G.Saray' a kimse sahip çıkmayacakmı" dediğimiz anda belkide bugüne kadar sesini dahi duymadığımız İnan Kıraç tarihe geçecek bir adım attı ve camiayı ayağa kaldırdı..Keşke Polat onu dinleseydi ve seçime gitseydi de bunlar hiç yaşanmasaydı..Ama o ağır abilere meydan okumayı tercih etti; tercih sizin Sayın Polat..!

Muhalefet ne dedi?

Galatasaray Kulübü eski başkan adayı Adnan Öztürk, Yönetim Kurulunun, Mali Kongre'de idari yönden ibra edilmemesiyle ilgili olarak, ''Buna yönetimin anlayamadığımız ısrarı sebep oldu'' dedi.

Kulübün Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde yapılan Mali Genel Kurulu'ndan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Öztürk, tarihi bir ana tanık olduklarını belirterek, ''Tarihi bir an yaşandı, ama keşke yaşanmasaydı. Galatasaray tarihinde böyle günleri bir daha görmek istemiyoruz. Buna yönetimin anlayamadığımız ısrarı sebep oldu. Tüzüğe göre 30 gün içerisinde seçim yapılacaktır. Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

ÖZGÖRKEY: ''POLAT'IN ÖNCELİKLERİ FARKLIYDI''

Galatasaray Kulübü yönetiminden yaklaşık 4 ay önce istifa eden ve başkanlık için adaylığını açıklayan Cemal Özgörkey, ''Galatasaray'ın geleceği benim başkanlık adaylığımdan daha önemli'' dedi. Yönetimin ibra olmaması nedeniyle bir dönem seçimlere giremeyecek olan Özgörkey, ''Galatasaray geleceği benim başkanlık adaylığımdan daha önemli. Benim başkan adaylığım kalabilir, bekleyebilir önemli olan Galatasaray'dır. Galatasaray'da daha çok başkan adayı çıkması lazım. Bu gelişme onların önünü de açacak'' diye konuştu.

Toplantının geniş katılımlı ve verimli geçtiğini anlatan Özgörkey, şöyle devam etti: ''Galatasaray için hayırlı bir gün oldu. Çok mesaj verici görüşmeler yapıldı. Sonuç olarak da önümüzdeki yılın bütçesi onaylandı. Ancak yönetimsel anlamda ibrası yapılmadı. Burada çok derin bir anlam yatıyor. Umarım Sayın Başkan ve diğer yöneticiler gerekli mesajı alırlar ve gerekli değerlendirmelerde bulunurlar. Aslında bu durum benim 4 ay önce istifa etmemin, Genel Kurul tarafından onaylandığını gösterir. Ben Yönetim Kurulu üyesi olarak sadece istifa ederek, protestomu ortaya koyabilirdim. Bugün istifa kararımın doğru olduğunun mesajını alıyorum. Adnan Polat'ın öncelikleri Galatasaray'ın öncelikleri değildi.''

SÜREN: ''ADAY DEĞİLİM''

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Faruk Süren, yeniden başkanlığa aday olmayacağını söyledi. Başkanlık ve yöneticilik için vaktinin olmadığını anlatan Süren, ''Herhangi bir başkan adayı seçilirse, benim görüşlerime, fikirlerime ihtiyacı varsa ben Galatasaray'ın emrindeyim. Başkanımız Polat'a da her zaman yardımlarımı sundum, fakat yararlanmak istemedi. Kendisine yapılan bütün işlerin arkasında beni zannediyor. Büyük bir yanılgı bu'' ifadelerini kullandı.

KOZAK: ''BU DURUMA POLAT'IN İNATÇILIĞI SEBEP OLDU''

Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Hayrettin Kozak, yaşanın durumun sebebinin Adnan Polat olduğunu savundu. Kozak, uzun bir süre erken seçime gitmesi için Adnan Polat'ı ikna etmeye çalıştıklarını anlatarak, ''Adnan Polat'ın inatçılığı bu duruma sebep oldu. Hiç olmaması gereken ısrarıyla inadıyla bu hale geldi. Hala 1 hafta süre istedi. Biz Adnan Polat'a 2,5 aydan beri neden erken seçim yapması gerektiğini anlatmaya çalıştık. Bugün de onu yaptık dinlemedi bizi. Ona rağmen '1 hafta düşüneceğim' dedi. İşte insanlar da böyle oylama yapıyorlar'' diye konuştu.

Kozak, Adnan Polat ve yönetiminde görev alan kişilerin bir dönem seçimlere giremeyeceğini de belirtti.

bence tam tersi

polat kiracin sacma laflari yuzunden istifa edecekken gene celallendi yoksa o zamanlarda secim karari alacakti bence

Böylesi daha iyi oldu Galatasaray gibi uyuyan bir dev gaflet uykusundan uyandı.Bundan sonra gelmeyi düşünen yönetimlerede başarısız olmaları halinde atılacak şamarı kongrede A.Polat'a vurarak gösterdi.

İbra İbra derken bir benim mi aklıma Zlatan geliyor her seferinde))

İnci nin aklına geldi çoktan :D

adnanpolat1.jpg

Aynen böyle düsünüyorum. Inan Kirac bi anlik sinirle o aciklamalari yapmadi. Ne dedigini ve isin nereye varacagini cok iyi biliyordu. O zamanlar söylemistim.

Yanliz artik mali kurullarda biraz arkasi olan yönetimleri indirebilir,bu cok düsündürücü,keske Polat oylamadan önce secim karari alsaydi.

Bir G.Saray taraftarı şöyle yazmış bir başka forumda...Süper.

Galatasaray efsaneleri bir çırpıda harcayan bir başkan'a, "Galatasaray'a yakışmadı" diye üzülüyoruz...

Unutmayalım ki; RÜZGAR EKEN, FIRTINA BİÇER!!

Umarim taraftar bundan sonra daha mantikli hareket eder, Yaaaaaaaaa heyoooooooo Aysal falan demeden ønce projelere ve isimlere bakip yaaaaaaaaaa heyooooooo falan der.

Cok para olmasi cok dogru takim kurulacagi anlamina gelmiyor ki Polat yønetiminde Canaydin yønetimine gøre daha fazla para olmasina ragmen az da olsa gørduk bunu.

Umarim taraftar bundan sonra daha mantikli hareket eder, Yaaaaaaaaa heyoooooooo Aysal falan demeden ønce projelere ve isimlere bakip yaaaaaaaaaa heyooooooo falan der.

Cok para olmasi cok dogru takim kurulacagi anlamina gelmiyor ki Polat yønetiminde Canaydin yønetimine gøre daha fazla para olmasina ragmen az da olsa gørduk bunu.

Aman Beleş oyuncu gelmesinde arkadaş.. ne olursa olsun.. Ne geldiyse başımıza beleşlerden geldi.

Aman Beleş oyuncu gelmesinde arkadaş.. ne olursa olsun.. Ne geldiyse başımıza beleşlerden geldi.

Futbol yapilanmasi ile alakali. Isterse tum oyuncular 100.000 euro olsun. 20 milyonluk 5 tane oyuncu alininca da basari gelmeyebilir.

bugün Galatasaraylıların bayramıdır :f50::pasta::f50:

kurtulduk beeee :kick::uyy::m26:

ortada beleş kim kaldıysa bakmadan alıp gelme manasında diyosan tamam.. ama arastırıp begendigin oyuncunun sezon sonu sozlesmesi biticekse o sekilde almak gayet iyi bişi.. FM'den biliyorum :D

Aslinda ne olacagi simdiden belli. Bu cok güzel oldu. Secim karari alinsaydi adaylar kesin planlama ve calisma yapamazlardi. Kimin kazanacagi belli olmadigi icin. Simdi tek aday Ünal Aysal gibi gözüküyor. Önünde neredeyse 3-4 ay kadar bir zaman var gelecek sezona kadar. Planlamasini ve calismasini simdiden yapmali.

Geri
Üst Alt