27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Mehmet Ağar, duygusal davranıyor! Galatasaray etiği ayaklar altına alındı gibisinden konuşuyor ama unuttuğu bir şey var ki; Galatasaray değerlerini, bu kadar ayaklar altına alan bir başkan da hiçbir dönem yoktu..

suan hayrettin kozakmi konusuyor???

NTVSPOR ve LİGTV tek bir muhalefet konuşması yayınlamadı 4 saatdir..Sadece saat başı haberlerde Polat' ın ilk konuşmasını verip duruyorlar...Adnan Polat ve yönetimi medyanın kulaklarını çekmiş belli ki!!!

Mehmet Ağar gazeteler aracılığıyla hakaret etmenin yanlış olduğunu güzel anlatıyor. Bu konuda haklı.

Adam siyaset alt yapısı olduğu için de iyi şekilde konuşuyor.

bu ne ne diyosun memed hicbisey anlamıok

Bu alkışlayan ihtiyar kokoşlar GS adasında kapıda karşılanıp, cam kenarında oturtuldukları için böyleler. Üyeler ihtiyarladıkça klübün geleceğini düşünmeyi arka plana atılıyorlar. İtibar gösterdin mi alkışı alırsın bu ferforje koltuklardan.

biraz saygili ol diyecem ama zaten senin gibiler benim dilimden anlamazlar.

Bu konuşan adam ülkenin en karanlık, iğrenç adanmlarından biridir.

Mehmet Ağar da yönetimi istifaya davet etti.

NTVSPOR ve LİGTV tek bir muhalefet konuşması yayınlamadı 4 saatdir..Sadece saat başı haberlerde Polat' ın ilk konuşmasını verip duruyorlar...Adnan Polat ve yönetimi medyanın kulaklarını çekmiş belli ki!!!

cok sacma,ozaman gs tv den neden yayin yapiliyor?

gs tv yönetime bagli.

NTV spor yönetimini anlıyorum kendileri fbtvnin kardeş kanalıdır,dolayısıyla Adnan Polatın gitmemesi için bunları yapıyorlar

Gaaasaaray ne yahu?

süresi bitmedimi bu adamın uyarı gelmedi

Adnan Polat'i gectim; su Group Helvaci nasil birsey arkadas, adamlar sizi kenara oturtmuslar, hala oradalar ya. Onur ve gurur nerde!

adnan polat bu kadar elestireye ragmen gitmez ise, biz taraftar geregini yapmaliyiz

Geri
Üst Alt