27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Alttan alttan istifaya davet etti Mehmet Ağar.

laf salatası yapmayın arkadasim ya inadına laf salatası yapiyor adamlar artislik yapmaın ben esenlerleşiiyim

esenlerspor divan kurulunda boyle yok.

istifa diyengler el kaldırıyor çoksa istifa ediyor baskan

Yönetimi istafaya davet etmeyen kaldımı ki ??

yönetim eger yayin yapilmasini istemiyorsa yayin yapilmaz ama suanda canli yayinlandigina göre yönetimin cekindigi birsey yoktur.

Yapılmazsa ondanda büyük tepki alır. maça yemez yani kolay kolay. zaten ağlar birazdan az kaldı.

İçiniz rahat olsun yönetim büyük ihtimalle ibra edilmeyecek,seçim kararı almayanlar tüzük gereği 1 ay içinde seçimli genel kurula gitmek zorunda kalacak,şimdiden hepimizin gözü aydın..

Rüyamda görsem inanmazdın..Türkiyenin en aklı selim ve değerli insanları Adnan Polat' a kibarca "Seçim kararı al" diyor...Bunun gereğini yapmak için Sn.Polat neyi düşünüyor hala inanamıyorum..Kişisel inadı yüzünden koca G.Saray camiasının geleceği ile oynuyor resmen....

Yayın yapmamaları gibi bir şey olamaz.

olamaz biliyorum ama ntvspor ve lig tv ye tepkiler var ne alakaysa artik.

adamlar canli yayinlayacak diye birsey yok,kendi televizyonumuz yayinliyorsa bu bizim icin yeterli.

Yayın yapmamaları gibi bir şey olamaz.

GSTV tabiki yayın yapacak, bundan daha doğal ne olabilir. Mühim olan diğer kanalların konuya gösterecekleri hassasiyet..Saat 10:00 da başladı toplantı ve saat 14:40..Henüz NTVSPOR ve LİGTV' de muhalefet adına konuşma yapan hiç kimsenin konuşması yer almadı..Sadece saat başı haberleri ve Polat' ın açılış konuşması veriliyor..Bumudur??

GSTV tabiki yayın yapacak, bundan daha doğal ne olabilir. Mühim olan diğer kanalların konuya gösterecekleri hassasiyet..Saat 10:00 da başladı toplantı ve saat 14:40..Henüz NTVSPOR ve LİGTV' de muhalefet adına konuşma yapan hiç kimsenin konuşması yer almadı..Sadece saat başı haberleri ve Polat' ın açılış konuşması veriliyor..Bumudur??

böyle bir kongre fener de olsaydı ligtv ve ntvspor kesintisiz verirdi.

evet budur.

ne kadar sevmesek de adnan polat hala bizim baskanimiz ve öncelik tabiki baskandadir.

GSTV muhalefetin konusmalarini yayinliyor bu yeterli benim icin.

ibra olayı ne zaman kacda ? bide klübün borcunuda merak ediyorum..

Sürekli zarar ederek faaliyetlerini sürdürebilen şirket yoktur. Murat ECE

Geri
Üst Alt