Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat açılış konuşmasında '' İnternet sitelerinde bana küfür eden şahsın burda olduğunu biliyorum ettiği küfürleri çıkıp şimdi karşımda söylesin '' diye bi çıkışı vardı bayaa bi destek topladı.. Eğer seçim olur ünal aysal yada başka biri seçilir diye bekleyen varsa bence beklemesin.. Erkende konuşmamak lazım 7-8 gibi biticek çünkü çok gerilimli ve inanılmaz kalabalık.. ne olucağı ne göstericeği belli olmaz
İbra edilmeme gibi bi olay olucagını sanmıyorum neden diye sorarsanız eğer :
1- bundan sonra herkesin istediği zaman başkanı ibra etmeme yolu açılıcak
2- bu kadar rekor kırılıp bu kadar hüsran yaşadıktan sonra birde bu utançla yaşamak daha zorlaştırır herşeyi..
Adnan Polat kürsüdeki bi konuşmasında '' Beni desteklemeyenler varsa ki var, kendi destekledikleri adama 2012'de seçimde oy kullansılar eğer başkan seçilirse o benimde başkanımdır. '' Seçim olmicak gibi..
İbra edilmeme gibi bi olay olucagını sanmıyorum neden diye sorarsanız eğer :
1- bundan sonra herkesin istediği zaman başkanı ibra etmeme yolu açılıcak
2- bu kadar rekor kırılıp bu kadar hüsran yaşadıktan sonra birde bu utançla yaşamak daha zorlaştırır herşeyi..
Adnan Polat kürsüdeki bi konuşmasında '' Beni desteklemeyenler varsa ki var, kendi destekledikleri adama 2012'de seçimde oy kullansılar eğer başkan seçilirse o benimde başkanımdır. '' Seçim olmicak gibi..
Inan Kirac ve Adnan Öztürk ciksin konussun ya.
Son seçimde baya bi salladılar Adnan Polat'ı,şu anki durum o zamankinden daha kötü,seçim olursa büyük farkla kaybeder Adnan Polat.
mehmet bilen neden cikmiyor?
bit git be ne utancı zaten bundan daha kötü olmaz bu takım