27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Ow adam iyi konustu

sizi biz secitik , bu asil insanlar secti. gerekirse gorev almayı biliriz. (mehmet sismanoglu)

Amcam iyice şaire bağladı, kafiyeler ardı ardına geliyor. Sesinde huzur var. :D

salon ağzına kadar dolmuş

hadi be ordan polatin yandasi

Adnan Polat açılış konuşmasında '' İnternet sitelerinde bana küfür eden şahsın burda olduğunu biliyorum ettiği küfürleri çıkıp şimdi karşımda söylesin '' diye bi çıkışı vardı bayaa bi destek topladı.. Eğer seçim olur ünal aysal yada başka biri seçilir diye bekleyen varsa bence beklemesin.. Erkende konuşmamak lazım 7-8 gibi biticek çünkü çok gerilimli ve inanılmaz kalabalık.. ne olucağı ne göstericeği belli olmaz

Son seçimde baya bi salladılar Adnan Polat'ı,şu anki durum o zamankinden daha kötü,seçim olursa büyük farkla kaybeder Adnan Polat.

Polat'ın adamıymış Şişmanoğlu

İbra edilmeme gibi bi olay olucagını sanmıyorum neden diye sorarsanız eğer :

1- bundan sonra herkesin istediği zaman başkanı ibra etmeme yolu açılıcak

2- bu kadar rekor kırılıp bu kadar hüsran yaşadıktan sonra birde bu utançla yaşamak daha zorlaştırır herşeyi..

Adnan Polat kürsüdeki bi konuşmasında '' Beni desteklemeyenler varsa ki var, kendi destekledikleri adama 2012'de seçimde oy kullansılar eğer başkan seçilirse o benimde başkanımdır. '' Seçim olmicak gibi..

bit git be ne utancı zaten bundan daha kötü olmaz bu takım

İbra edilmeme gibi bi olay olucagını sanmıyorum neden diye sorarsanız eğer :

1- bundan sonra herkesin istediği zaman başkanı ibra etmeme yolu açılıcak

2- bu kadar rekor kırılıp bu kadar hüsran yaşadıktan sonra birde bu utançla yaşamak daha zorlaştırır herşeyi..

Adnan Polat kürsüdeki bi konuşmasında '' Beni desteklemeyenler varsa ki var, kendi destekledikleri adama 2012'de seçimde oy kullansılar eğer başkan seçilirse o benimde başkanımdır. '' Seçim olmicak gibi..

Adnan Polat lütfetmiş 2012 kullansınlar demiş sağolsun.

ünal aysal ve adnan öztürk ciksin artik,birde abdurrahim albayrak cikarmi??

mehmet bilen neden cikmiyor?

Inan Kirac ve Adnan Öztürk ciksin konussun ya.

Onur kardeşin, NTVSPOR' da Ünal Aysal' ın konuşmayacağı belirtildi. Söylemiş olduğun isimler çıkacakmı bakalım? Adnan Polat' ın halini düşünebiliyormusun bu arada, kürsüye çıkan herkes "Seçim Kararı Almalısın" diyor..Bu kadar ciddi bir tepkiyi görmezlikten gelir ve egosuna teslim olursa kendisini tamamen bitirir..Yapmasın bunu lütfen; saygınlığını ve sevgisini yerle bir etmesin..

Bu adam niye kivirip duruyor :D

a.sezginden bahsediyor sanırım

"İnsan öğütme makinası haline döndük. Aile dostluğu dışında hiçbir vasfı olmayan bir müstahdemle 5 yıl futbolu yönettiler." İzzet UNGAN Helal sana.

Adnan sezgine büyük laf geçirdi.

bit git be ne utancı zaten bundan daha kötü olmaz bu takım

Bunların hepsi puan cetvelindeki yerimizden oluyor. Emin ol bundan daha büyük utanç verici durumlarda olucaktır. Temennim benim olmaması tabi senin düşünceni bilemem eminim bi çok kişi ibra edilmesini istiyordur yada adnan polatın seçime gitmesini. ibraya gidilmemesi inanılmaz sıkandal olur !

bu adam tahtakale de esnaf heralde.

Geri
Üst Alt