27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Yeni birisi çıktı , o da yardırıyor.

beyler adamlar fena giydiriyor var ya ana avrat sövseler bundan daha acıtıcı olmazdı

resmen fiziken boşaldım beynim bomboş öyle rahatım

Kim çıksa Polat'a saydırıyor.%99.9 ibra edilmez,bu yönetim gider.

Çok iyi koydu.

şimdi de aziz yıldırım çıktı:)

yannız adam direkt polat ve yonetimin masasına donerek konusuyo cok hosuma gitti bu davranısı.. :)

çok kibar konuştu kibarca hainlik yapıyorsunuz dedi :) ibra edeceğim mali olarak dedi.

mali olarak ibra ederim diyo ayhan bey ama idari olarak asla diyo

metin tutçuoğlu geldi

"Mali olarak ibra edeceğim fakat idari olarak ibra etmem mümkün değil."

abicim bi özet geçin seyredemiyoruz.

Abi, sponsor biz mi bulacağız? Gidip heriflere yalvarır gibi "bize sponsor olun" mu diyeceğiz? Şaka mı bu yahu?:D Kimse bize sponsor olmak istemiyorsa biz ne yapalım? Çok bilen Galatasaray'lı kongre üyelerinin şirketleri sponsor olsun. Ünal Aysal'ın şirketleri neden sponsor değil? Çok parası vardı ya hani.

Heh işte güzel dedin.Kimse sana gelip sponsor olmuyorsa o dalda m.çmışsın demektir.Yoksa koskoca Galatasaray'a kim neden sponsor olmak istemesin ?

Aziz Yıldırım'ın başarısıdır o adamların gelip sponsor olması.

off off şampiyonu biz belirleyeceğiz lafını eleştiriyor metin abi

Vay be neler kaçırdık bayağı iyi konuşuyorlar. :)

bu abimizde polata giydiriyo....helallll

ali sami yen'in ünlü, amacımız lafı ve adnan polat'ın şampiyonu biz belirleyeceğiz lafını alt alta koydu karşılaştırdı :D

Adamın konuşmasının özü o değilki. İlla o şirketlere gerek yok kaç tane şirket var, Galatasaraylı çok zengin adamlar da var. Cafe Crown'u sponsor olarak alacağımıza almayalım abi itibarımız zedeleniyor.

O zengin adamların hiçbiri sponsor olmuyor yahu, olmuyor işte. Ne yapacağız, Adnan Polat gidip "abi paraya ihtiyacımız var, sponsor olsanız ya la." mı desin? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kimse elini koymuyor taşın altına. Madem öyle çok parası var olan Ünal Aysal bu kadar atıp tutacağına futbol takımına sponsor olsun, versin transfer paralarını, kulüp düzene girsin falan işte. Ne bileyim abi, voleybolda sponsor olsun ya da.

Adnan Polat artik Baskan filan degildir :) Adami rezil ettiler ya :) Valla gururlu insan intihar bile edebilir bu laflardan sonra :D

Geri
Üst Alt