27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Adnan polat salondamı ? yanlışmı gördüm ?

"1 ekim 1905.. kişi burada : ali sami yen. "amacımız, ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir." dedi.

ikinci tarih mart 2011. kişi yine burada : adnan polat : lig şampiyonluğu bizden geçecek, biz belirleyeceğiz."

"bu iki isimden biri galatasaray'ı kurdu, diğeri bu gun bu hale getirdi."

budur.

hasan celal güzel klübe üye değilmiş, istifa ettim diye sallamış :D

İdari anlamda kulüp çökmüş, mali olarak da rekor borç varken hala paragraf paragraf Adnan Polat 'ı savunan varsa yüzüne soğuk bir su tutup gelsin gözünüzü seveyim.

durumun özeti:adnan polata üzüldüm.

"1 ekim 1905.. kişi burada : ali sami yen. "amacımız, ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir." dedi.

ikinci tarih mart 2011. kişi yine burada : adnan polat : lig şampiyonluğu bizden geçecek, biz belirleyeceğiz."

"bu iki isimden biri galatasaray'ı kurdu, diğeri bu gun bu hale getirdi."

budur.

kim söyledi bunu

daha ne kaldı adnan polat istifa etmek bir hizmetti sen kovulacaksın kovulacaksın

Heh işte güzel dedin.Kimse sana gelip sponsor olmuyorsa o dalda m.çmışsın demektir.Yoksa koskoca Galatasaray'a kim neden sponsor olmak istemesin ?

Aziz Yıldırım'ın başarısıdır o adamların gelip sponsor olması.

İlgisi yok, bu adamlar bugün sponsor olmuyor, bundan 3-4 sene önce niye sponsor olmuyordu? Çünkü kulüp borç batağında, herkes Galatasaray'ın borçlarını falan konuşuyordu, başkan adayı çıkmıyordu, kimse elini taşın altına koymuyordu falan. Bugün çıkıp da m.çmış ondan olmuyorlar demek kolay. O dönem daha hiçbir şey yapmamıştı, buradaki herkes büyük başkan diyordu Polat'a. 20.45'te omuzlardaydı. Ne oldu da o günlerde madem? Niye sponsor olmadılar zamanında?

Bu kulübe sahip çıkan falan yok abi, boşuna uğraşmayın. Polat kadar sahip çıkan yok. Bugün adam kötü durumda çıkıp çok güzel konuşuyor herkes, on numara laflar ettiler. Çoğunun şirketi bilmem neyi var, takıma zamanında sponsor olsalardı, kulüp bu hale düşmeseydi madem öyle.

Adnan Polat ''adamsa benim karşıma çıksın küfür etsin'' dedi,kürsüye çıkan herkes yüzüne karşı resmen küfrediyor tabi anlayana..

Kongre akpyi kinama mitingine döndü

aziz cüneyt yüksel geliyor

Hırsız var telefonu çalmışlar beyler.

"Mehmet Faik Demir telefonunu kaybetmiş gelsin secretariadan alsın."

Oscar Wilde.

Hagi'nin telefonudur o :D

hergün çaldırıyor adam :)

Ağlanacak halinize gülüyorsunuz dedi kongre üyesi helvacıya oda evet evet dedi yüzsüzce

Geri
Üst Alt