27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

A.Albayrak Bugün TV'ye konuşmuş , şimdi veriyorlar.

Adnan polat her an ağlayabilir zor tutuyor kendini .

Albayrak konuşsa bugün birde derbi maç sonrası konuştuğu gibi konuşcakdı iyi olurdu.

Adam dupeduz tayyip baskanken samiyende stat yapmamiza karsi cikti mani oldu dedi.. birde cikip ahkam kesti tayyip efendi!

yaziklar olsun boyun eyen boyle baskana!

Doğru yönettiğini iddia etmedim zaten ben. Adnan Polat tırt da demem ama. Bunu söyleyemezsiniz abi. 20,45 diye bağırdığı gün sokaklara dökülen sizdiniz, o gün de "tırt" deseydiniz çok biliyorsanız.

Amacım da Polat'ı savunmak değil, eleştirmeye başlasam bin sayfa olur. Ben sadece düşene bir tekme de ben atayımcılardan haz etmiyorum. Bugün konuşanların çoğu o dönem kulübe dışarıdan destek olsaydılar, bana ne şimdi kalkıp bu kadar laf kalabalığı yapıyorlarsa?

Amacım öyle diyorsun ama öyle yapıyorsun.Ya özellikle söylüyorum bana ne düştüyse ? Bana ne tekmesinden ? Yıllar boyu bu kadar rezil olduğumuz zamanı hatırlamıyorum.O günler deniyor her lafta.Ya bugün o günlerden daha beter konumdayız.Düşen Galatasaray yahu.

Her klübe karşı alay konusu olmuşuz.Baskette geçen seneki skandallar var.Stadın açılışı tamamen rezalet.

Bugün o günlerden daha karagünler.Çıkıp açık açık konuşanlara da o gözle bakıyorum.Kimse kendi menfaatine gidip konuşmuyor orada.Herkesin derdi Galatasaray.

Adam dupeduz tayyip baskanken samiyende stat yapmamiza karsi cikti mani oldu dedi.. birde cikip ahkam kesti tayyip efendi!

yaziklar olsun boyun eyen boyle baskana!

Aman sus sonra stadı da vermez bizim büyük ülke yönetenlerimiz (!).

Albayrak konuşsa bugün birde derbi maç sonrası konuştuğu gibi konuşcakdı iyi olurdu.

Üfff ne Albayrak'ı, rezil adamın teki. Ağlayan Galatasaray'lı mı olur? Gidip varoş, kenar mahalle adamların programlarına katılan yönetici mi olur? Sizin gibi Galatasaray'lıları görüp üzülüyorum, yapmayın yahu. Biraz kaliteli adamlar isteyin şu yönetimde.

Ayrıca; Son durum ne beyler? Polat'ı kovmadılar mı hala?

Adnan polat her an ağlayabilir zor tutuyor kendini .

Bu tablodan ibra çıkması imkansız görünüyor...Kim bu kadar söylemi dinleyip bu yönetime devam diyebilir merak ediyorum. Herkes elini vicdanına koyacak ve gereğini yapacaktır. Mali yönden ibra olsa bile, idari yönden ibra kesin olmayacaktır!!

[video=youtube;04Ap7UstA8w]https://www.youtube.com/watch?v=04Ap7UstA8w[/video]

borsacı falan mı bu? 27 puana 27000 puan 12 puana 12000 puan fln diyordu nerdeyse :D

Arda Ucer mükemmel konuşmuş

Yönetim kurulunun son hali

colador.jpg

Geri
Üst Alt