27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Aceba başka başkan adayı çıkıcak mı ??

Mesela Özturk...

Ünal Aysal ne derse onu yaparim dedi. Listeme gireceksin derse listesine girer, sen aday ol derse o aday olur. Su anda tek aday Ünal Aysal.

Polat ve yöneticiler seçime giremeyecek.Ntvspor.

Inan Kirac 3 adayi birden yok etti :D Ise bak :D

adszmsq.jpg

;)

;)

Cemal Özgörkey aday olamayacakmış tüzük gereği. Seçime tek aday Ünal Aysal girer kazanır artık. Sadece kendini değil başkalarını da yaktı adam :)

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

ya arkadas

2000 uye gelmis Kongreye

Belliki seni istemiyorlar

Yap iste Secim aciklamasini Galatasarayi boyle duruma dusurme iste

Galatasarayin bu duruma dusmesinin sebebi Yonetim degilmi???

Ne alakasi var söylediklerimle? Ben yönetim sucsuz mu diyorum? Bugün yasanan rezilligin de bas sorumlusu inadindan vazgecmeyen yönetim'dir. Ama bu rezillige sevinmek de ayri bir rezilliktir. Galatasaray battikca batiyor, insanlar hala Adnan Polat'in derdinde. Adnan Polat'in batisini görmek istiyordu sadece bazialri, tek dertleri buydu. Ama Galatasaray'a 2 secim dönem üst üste, acik farklarla sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, 30 gün icinde yeni bir yönetim getirmesi gereken insanlar cok mutlu. Bu utanc tablosuna nasil sevinebiliyorsunuz ben de bunu anlamiyorum..

Asalet ;

Daha önce söylemiştirm bu kongreden tarihi bir durum çıkacağınız,kurtuluşumuzun bu kongrede olduğunu söylemiştim.Adnan Polatın kongre kararı almayacağını biliyordum ve yüce kongremizin değerli üyeleri bizi bir koltuk hastası adamdan kurtarıp geleceğe ümitle bakmamızı sağladı.

kutlama.jpg

Kendisi seçime gitmeliydi.Böyle daha mı iyi oldu Polat?Kendin ettin kendin buldun.

Anaa 30 gün içinde herşey bizim için yeniden başlayıcak beyler , yeni TD gelicek 8 hafta var yeni plan yapılacak ve kısmetse yeni sezona bomba gibi giricez ...

Ve en önemliside bu yönetimden kurtulduk ...havada duruyorum su an...

:yoji:

orayi oraya getirmeyin yeni yonetim kim olacak nasil olacak orasi ayri konu

yeni yila bombami gireriz giremeyiz sonranin konus

Bundan sonra düşüş diye bir şey yok; yıkılış var, bitiş var. Ben, bizim biteceğimizi ve yıkılacağımızı düşünmüyorum, çok çok bu hale geliriz o kadar. Dua edelim ki bu "malum halimiz" camiamızda olağan bir hal almasın, alışkanlığa dönmesin.

şunları yazanlar, birde ayrı bir başlığa gerekçelerini açıklamalı bence. sağlıklı bi tartışma yapılabilir.

yoksa biri bundan sonra Ş. Ligini bile alırız diyor. Diğeri bugünleri bile ararız diyor..

neden abicim?

"Bugün tarihi bir kongre yaşadık. Katılım için çok teşekkür ediyorum. Bugün alınan kararlar inşallah önümüzdeki dönemde Galatasarayımızda sıkıntı yaratmaz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum"

Mahkeme var görürsünüz.

tamam polat gitsin camia olarak rezil olalım,kimi utansın kimi sevinsinde.Ama benim kabullenemediğim şu muhalefet daha önce neredeydi.Galatasaraya neden zamanında sahip çıkmadı ? Stad yapıldı gelir arttı üşüştüler takımın başına.Seçtiği başkanı tarihte görülmemiş şekilde indirdi.Art niyetli oldugunu düşünüyorum bugün bu kararda etkili olanların.Galatasarayın menfaatini düşünmüyorlar.Büyüklük sadece puan tablosunda olmaz.daha önce görülmemiş fotoğraflar gördük bugün.Nasıl seviniyor millet anlamıyorum.inşallah hayırlısı olur ne diyeyim.şu inan kıraç mehmet helvacı falan sevindi ya ona üzülüyorum,derdim polat değil art niyetli muhalefetti.

Geri
Üst Alt