27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Aceba başka başkan adayı çıkıcak mı ??

Mesela Özturk...

öztürk 2.başkan olacak büyük ihtimal aysal'ın yaşı itabariyle aysal 73 yaşında zaten öztürk geleceğin başkanı olarak gösteriliyor

Adnan Öztürk de var. Şayet Adnan Öztürk aday olursa, desteğimi kesinlikle Adnan Öztürk'e vereceğim.

Adnan Öztürk Ünal Aysal'ı destekleyeceğini aday olmayacağını açıklamıştı.

Büyük ihtimalle onun listesinde olacak.

Cidden rezil bir kongre yaşandı.

Bu akşamki telegole malzeme çıktı..

Polat ın gitmesine bende seviniyorum ama bugün Galatasaray tarihinin en lekeli günüdür.

Bi bakıma ibret oldu.. Gelen başkan yerinin nasıl bi yer olduğunu iyi bilir ve böyle bişey bir daha yaşanmaz..

Adnan Polat'ın itiraz hakkı var mı bilmiyorum ama itiraz olaylarına girilirse iyice kötü olur. Zaten kendisini yeterince rezil etti.

Şahsen Adnan Öztürk'ün başkan olmasını istiyorum.

Camiamız çok büyük.Aziz yıllardır neler yaptı , padişah gibi yapıştı.İndiremediler.Polat iki yılda bitti.Kimse kazık çakamaz, burada kalıcı değildir.Galatasaray çok büyük.

[video=youtube;A4FwSxghJ-k]https://www.youtube.com/watch?v=A4FwSxghJ-k&feature=related[/video]

Adnan Öztürk de var. Şayet Adnan Öztürk aday olursa, desteğimi kesinlikle Adnan Öztürk'e vereceğim.

Ben de Adnan Öztürkü isterim ama şimdilik Ünal Aysal ile birleşcekler gibi. Adnan Öztürk ün biraz daha yöneticilik tecrübesine ihtiyacı var bence. Zaten Ünal Aysalın karşısına çıkıp rakip olmak istemez bence Adnan Öztürk. Belki 5-6 sene sonra başkan olabilir Adnan Öztürk

2012 kriterleri,stad,şirket birleşmesi.BY BY

ah be Adnan Polat seçime gitseydin de sen de adam gibi aday olsaydın.Son konuşması sırasında yüzünde ki ifade biraz duygulandırdı beni..

arkadaslar birisi kisa bir ozet gecebilirmi ne oldu tam olarak ibra ne ? polat kesin gittimi simdi ? evetse en buyuk favori kim :)

Camiamız çok büyük.Aziz yıllardır neler yaptı , padişah gibi yapıştı.İndiremediler.Polat iki yılda bitti.Kimse kazık çakamaz, burada kalıcı değildir.Galatasaray çok büyük.

Bide Galatasaray sahipsizmi ulan diyenler varya bugünkü kongre onlara kapak olsun

Adnan Polat'ın itiraz hakkı var mı bilmiyorum ama itiraz olaylarına girilirse iyice kötü olur. Zaten kendisini yeterince rezil etti.

Şahsen Adnan Öztürk'ün başkan olmasını istiyorum.

Okadarda yüzsüz değildir bence ..

Serdar Burak reisden, Servet ve Hakan Balta hamleleri bekliyoruz.

Geri
Üst Alt