27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Ayrica bu durum neden rezillik ve kara leke olarak gosterilir anlamis degilim. Guzel bir uyguluma. Boyle acil durumlarda ise yariyor demekki. Zarar verdigi halde gitmeye niyeti olmayan adamlara da ders olur.

Amac kulübü sahiplenmek, zarar verenleri uzaklastirmaksa zamaninda Canaydin yönetimini nasil ibra etti bu kurul? Canaydin döneminde niye cikip hesap sormadilar? Hepimiz bliliyoruz ki gecen hafta Fenerbahce'yi yenseydik bugün bu yönetim ibra edilirdi, o yüzden cok akilci bir davranis degil yaptiklari. Galatasaray'in gelecegi bugününden daha aydinlik degil maalesef.. Canaydin gittiginde, Polat geldi diye sevinceten kendini kaybedenler, Özütürk karsisinda secimi Polat kazandigi icin sevinenler bugün de seviniyor. Niye sevindiklerini bilmiyor ama cogu, Gerets gidince de, Skibbe gidince de sevinmislerdi cünkü, bugün Hagi gitti diye de seviniyorlar..

Bence 3 ay sonra bugün sövülen yerliler %90'ı kalınca aslında abarttığınızı düşüneceksiniz.

Seçim 30 gün sonramı

Fazla ümitlisiniz ama bu takımı kurtarabilmek kolay değil. Ben temkinli olmak taraftarıyım.

Aga, bundan kötüsü kümeden düşmek olur zaten. Bahsediliği gibi Ünal Aysal 100 milyonla falan gelecekse o kadar zor değil.

Amac kulübü sahiplenmek, zarar verenleri uzaklastirmaksa zamaninda Canaydin yönetimini nasil ibra etti bu kurul? Canaydin döneminde niye cikip hesap sormadilar? Hepimiz bliliyoruz ki gecen hafta Fenerbahce'yi yenseydik bugün bu yönetim ibra edilirdi, o yüzden cok akilci bir davranis degil yaptiklari. Galatasaray'in gelecegi bugününden daha aydinlik degil maalesef.. Canaydin gittiginde, Polat geldi diye sevinceten kendini kaybedenler, Özütürk karsisinda secimi Polat kazandigi icin sevinenler bugün de seviniyor. Niye sevindiklerini bilmiyor ama cogu, Gerets gidince de, Skibbe gidince de sevinmislerdi cünkü, bugün Hagi gitti diye de seviniyorlar..

isim ver

ben gormedim oyle birilerini

Beyler şimdi basketbol şube sorumlusu Hakan Üstünberk ve voleybol şube sorumlusu Orkun Darnel etkilenecek mi bu olaydan?

simdi alexi dinliyorum

bu adam gsi polatdan binkat iyi yonetir su haliyle

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

yooooo

tuzukteki hak kulanilmistir

sen tuzuk kabul edilirken kalkip boyle tuzukmu olur diye buraya yazmadiysan simdi bu olani kotulemeye hakkin yok

hadi goster bana boyle bir mesajini ayagini opeyim

Ben dedim ya cok ama cok yanlis anliyorsun yazdilarimi diye.. Ben bugün yönetimin ibra edilmemesini rezillik olarak görüyorum saniyorsun, ama ben cok farkli birsey anlatmaya calistim. Yönetimin kendiliginden gitmesini isterdim ama yapmadilar, genel kurul da yapmasi gerekeni yapti. Ben de aynen öyle yazdim, dediklerimi carpitma istersen.

Beyler Şimdi bu seçim ille 1 ay sonra mı olucak , yoksa 1-2 hafta sonrada olabilir mi ??

YÖNETİM KURULUNUN GÖREV VE YETKİLERİ

MADDE 87: Yönetim Kurulunun görev ve yetkileri sunlardır:

.

.

87. 22) Genel Kurulca mali ve/veya yönetsel yönden aklanmama durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçim Genel Kurulunu

toplantıya çağırmak,

Kaynak: https://94.54.17.9/FTP/genel/GS/Duyuru/TuzukMetni28092010.pdf

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Ben dedim ya cok ama cok yanlis anliyorsun yazdilarimi diye.. Ben bugün yönetimin ibra edilmemesini rezillik olarak görüyorum saniyorsun, ama ben cok farkli birsey anlatmaya calistim. Yönetimin kendiliginden gitmesini isterdim ama yapmadilar, genel kurul da yapmasi gerekeni yapti. Ben de aynen öyle yazdim, dediklerimi carpitma istersen.

pardon o zman nedir rezil olan?

Merhum Özhan Canaydından sonra bu kadar kötü durumda olabilirmiyiz diyordum, daha kötüsünü gördük, kör topal Nondadan kötüsünü göremeyiz diyordum, gördük, bundan sonra herşey olabilir büyük konuşmamayı öğrendim..

takim gene 11. olsun sorun degil

ben gene basim dik GSliyim derim reis

ama akli calismayan bir baskan beni yonetiyor diyemem artik

sampiyonu biz belirleyecegiz

ne demek bu

birinin altina yatacagiz demek

buna bile akli calismayan bir insan yonetiyordu bizi

hepsini yenersek sampiyonu belirlemis olmadigimizi dusunemeyecek kadar kucuk beyinli bir insan

Aklı sıra taraftara oynuyordu Polat. fenere bok atarsam taraftarın desteğini alırım diye düşündü herald:)

Beyler Fenerliler Ve Beşiktaşlılar Üzgün Yorumları Bir okuyun spor sitelerinde :D

Yalan Söylemeyen..Taraftarla John Benjamin Toschak geçmeyen..Vizyonlu biri gelsin..Zaten gelen kişinin elinde sihirli değnek yok..Hemen herşey çözülsün..

Yine çabuk gaza gelmemeliyiz.

1)BASINA İNANIP AYSAL 100 MİLYON EURO İLE GELİYOR HABERLERİNE İNANMAYIN.

2)ADNAN POLAT GİTTİ DERTLER BİTTİ DİYEMEYİZ.KÖKLÜ VE REFORMİST ÇÖZÜMLER ŞART.

3)YENİ YÖNETİMİN KİM OLACAĞINI BİLMİYORUZ,BAŞKANIN KİM OLACAĞI BELLİ DEĞİL.KULİS AYRI ADAYLIK AYRIDIR.

4)BUNDAN SONRASDA BİZİM AĞIRLIĞIMIZI TAŞIYABİLECEK ''AKLI SELİM'' BİR YÖNETİMİN GELMESİ İÇİN DUA EDELİM SADECE.

5)ARTIK DESTEK ZAMANI YENİ GELECEK YÖNETİMİN BASIN ARACILIĞI YIPRATILMASINA İZİN VERİLMEMELİ.

Geri
Üst Alt