27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

ben istiyor ac baskan :)

Canaydin Polat'tan farkli isler yapmadi sportif acidan da. Lucescuyu, Terim'i, Gerets'i harcadi. Rezalet ötesi yabanci oyuncular alindi, hic biri de 2 sene üst üste kalmadi takimda. Onun sansi 2000 takiminin etkisinin hala sürmesiydi, yoksa Polat'in yönetiminden bile rezalet isler yapti. Gerets'e bile sabretmedi, 4. falan olmustuk sanirim mucizevi sampiyonlugun sonrasindaki sezonda, ama biraz iyi bir kadroyla bize tarihi basarilar yasatabilecek olan Gerets'e bile sabredemedi..

rezalet ötesi yabancılar: baros kewel neil keita jo santos cana nonda bunlar mı rezalet ötesi yabancılar alınınca bayram ettik bu adamlar oysa ki

bence bu olay tamamiyle liseli kanadın bir zaferi gibi dursada Galatasaray etiğine ters düşen bir durum yaşandı bugün.Adnan polat iyi bir başkan olmayabilir,sportif olarak kötü olabilir,yanlış kararlar vermiş olabilir ama canaydın dönemide çok kötü idi,mali yönden şuan klüp iyiye doğru giderken sportif başarısızlıklar yönetimi zora soktu.İşin gerçeği sahada futbolu başkan oynamadı,oradaki oyuncular oynadı ve bu takımda en kötüsü ilk 5de olması gerekirken oynana maçlardaki rezil performansları bizde gördük.Şansızlık vs hikayedir benim için,oyuncularda oynamadı reijkaard gibi bir değer kaybedildi.bunların hepsi zincirlerin birer halkası,şimdi aysal gelecek flaş transferler yapacak herşey güzel olacak gibi bir tablo çiziliyor,göreceğiz bakalım..

Kısmen katılıyorum. Transfer seçimleri son 2 senedir berbat olsada, bu takım 12. olmacak kadar kötü değildi. Floryada futbolcuya dayalı düzen, futbolcu çetesi hocalardan sonra, başkanlarıda devirmeye başlamıştır. Şu anki futbolculardan hemen hepsinin gönderilmesi lazım yoksa bu futbolcular gelecek başkan ve hocalarıda şutlayacaklardır.

Adnan Öztürk de olur.

Daha rezilini ben söyleyeyim.

Seneye avrupaya bile gidemeyişimiz , ve böyle bi t-shirt'ün hazırlanma ihtimalinin olmaması.

Bence ona basarisizlik deniyor iste, rezalet farkli birsey benim gözümde.

futbolcular ne düsünüyor acaba

futbolcuya dayali düzeni kim yok edecek? baskan.eee yaptimi? yapmadi,ozaman güle güle

İçimden bir ses bugünleri bile arıyacagız diyor :(

aslinda adnan polat mali acidanda ibra olmayacakti ama yinede rezil etmemek iicn ettiler.

Polat 1 kalemde harcandı ve buna sevinenler var. ilginç.

saatleri biraz geriye alın. hatırlayın. Polat uzay'dan gelmedi yönetime.

kimse bir şey yapmazken TV'ye çıkıp kampanya başlatan öztürk müydü?

Çok yanlış bir karar ne yazıkki bu ibra olmama olayı.

Sadece 1 Fener maçı'ndan dolayı başkan gitti.

Fatih Terim'i de bu kefeye koyup, ilk maçtan sonra yollasak neler olurdu?

Dışardan gelecek adamlara ben güvenmiyorum.

1-2 seneye Abrahmoviç olup klübü satacaklar kendilerine o zaman ne yapacaksınız?

Polat yönetimi futbol'da başarısız olmuş olabilir.

Ama yönetimi sadece futbol'daki başarıya göre ibra etmemek bence ayıp oldu.

Burda herkes biliyor. Çok ağır eleştirdğim oldu yönetimi.

Misal RJ bence geçen sene yollanmalıydı vs.

Ama bu kadarını hakketmediler.

Şahsen Liseli düzen kazandı ve GS kaybetti diye düşünüyorum.

Adnan Öztürk Ünal Aysal ne derse onu yaparim dedi. Ali Dürüst belki aday olur ama düsük ihtimal. Mahkeme de olmaz. Yani Baskanimiz cok cok büyük ihtimalle Ünal Aysal´dir

Geri
Üst Alt