27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Ünal Aysal'ın başkanlığı için de fazla bir beklentiye girmeyelim şimdiden,

Yaptığı açıklamada öncelikli olarak genç arkadaşlara destek olacağını açıklamıştı.

Ben Adnan Öztürk etrafında bir birliktelik bekliyorum.

Bu kötü mü olur ?

Herhalde bugünden kötü olmayız.

Beyler itiraz etmiş polat.

Twitter

milletin şirazesi kaymış iyice hem Adnan Polat istifa etsin defolsun gitsin diyorlar,ibra edilmeyince de ''kara leke,ne biçim kulübüz liseliler istedikleri gibi yönetiyor kulübü'' diyolar..

Türk herseyi elestirir kardesim :D

Ünal Aysal'ın başkanlığı için de fazla bir beklentiye girmeyelim şimdiden,

Yaptığı açıklamada öncelikli olarak genç arkadaşlara destek olacağını açıklamıştı.

Ben Adnan Öztürk etrafında bir birliktelik bekliyorum.

Bu kötü mü olur ?

Herhalde bugünden kötü olmayız.

Mantığım diyorki..Ünal Aysal Adnan Öztürk ile birleşecek..2 3 sene Ünal Aysal kalacak başta(Yaşı itibariyle)sonra işleri Öztürk'e bırakacak..Hemşerimizde başkan olur :)

Turkiye'de ilk oldu bu, degil mi?

Bir de Adnan Polat ve Isin Celebi'yi orada otururken gordugum zaman biraz uzuntu yasadim ne yalan soyliyeyim.

Bugünden daha kötü bir duruma geleceksek büyük takım olma hüviyetimizi de kaybederiz. Bu durumdayız şu anda.

Adnan Öztürk kendisi söyledi.Ünal Aysal aday olursa olmayacak.Onun listesinden girecek.

Beyler itiraz etmiş polat.

Twitter

Twitter Ibrahim Tatlises´in coktan öldügünü de söylüyordu :D Bosverin twitteri. Mahkemeye gitmeyecegini önceden söylemisti zaten. Bu kadar da Galatasaray menfaatlerinden uzak olamaz Adnan Polat.

Adnan Polat saygı duyduğum bir insandı,halada duyarım.Başkan oluncada çok sevinmiştim, ama bu işi yapamadı.Ne sportif nede idari, aslında en güzel karar çıktı, gelinen bu noktada yönetimdeki herkes suçludur.Hele yönetimin içinde kalıp muhalefet yapmaya çalışan zihniyet.En güzeli oldu, galatasaraydan çok kişisel menfaatlerini hedefleyenler kadro dışı kaldı.

En kötü gün bugünse şimdi daha yüksek sesle Adnan Polat ahahahahahahahaha

Mantığım diyorki..Ünal Aysal Adnan Öztürk ile birleşecek..2 3 sene Ünal Aysal kalacak başta(Yaşı itibariyle)sonra işleri Öztürk'e bırakacak..Hemşerimizde başkan olur :)

Arcelor Mittal sponsor olur mu ?

Twitter Ibrahim Tatlises´in coktan öldügünü de söylüyordu :D Bosverin twitteri. Mahkemeye gitmeyecegini önceden söylemisti zaten. Bu kadar da Galatasaray menfaatlerinden uzak olamaz Adnan Polat.

Adnan Poalt diyorsun..Orada duracaksın..Laflarına 100 kez bakman lazım..Bence gider mahkemelere..

Adnan Polatın mahkemeye gitmesi için sanırım mali yönden ibra olmaması lazımmış.Mali yönden ibra olduysa mahkemelik bir durum yok.Hayrettin Kozak böyle söyledi en azından.

Polat bu belli olmaz :D

"Rezillikler bir yana mevcut şartlarda, demokratik şekilde Başkan'ını görevinden indirebilen tek kulübün Galatasaray olduğunu da atlamayalım." bunu twitterda okudum. rezillik derken bugunku genel kuruldan bahsediyorsa katılmıyorum o kısma ama kalan kısma katılıyorum. Eger tuzuk kurallarında ibra etmemek diye demokratik bir hakkımız varsa bunu kullanmak kesinlikle rezalet-ayıp-etik dısı degildir..

mali konuda mahkemeye gidebilir.harcamalari vesaire mahkemeye sunup hepsi usulüne uygun der falan filan.ama idari anlamda ibra olmadi,yok ben iyi yönetiyorum mu diyecek

Aslında kafaları karıştıran olay başkanın kürsüdeki son sözleri.

"Umarım bu kararlar ilerde klübümüzü sıkıntıya sokmaz"

Şu geldiğimiz noktada, taraftarda kendisine bir pay çıkarmalı.Yapılan transferlerde olsun, seçilen başkan veya yönetim kurulu üylerini boş yere poh poh layıp popilist davranışlara yöneltmemek lazım.

Taraftar olarak bilinçli bir toplum olduğumuzu bu camiada sorumluluk alan herkese hissettirmemiz lazım.

Geri
Üst Alt