27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

böyle birseyin ilk defa yasanmasi cok iyi oldu.nedenmi;bundan sonraki baskan olacak sahis biliyorki kötü yönetirsem giderim.

Adnan Polatın mahkemeye gitmesi için sanırım mali yönden ibra olmaması lazımmış.Mali yönden ibra olduysa mahkemelik bir durum yok.Hayrettin Kozak böyle söyledi en azından.

Yurdeşen Karahasan açıklama yaptı. Adnan Polat ile görüşmüş ve kendisi seçim kararı alacağını ifade etmiş. Yani mahkeme v.s. gibi yollara başvurmayacak Sn.Polat. Camiamız için hayırlısı olsun inşallah.

mali konuda mahkemeye gidebilir.harcamalari vesaire mahkemeye sunup hepsi usulüne uygun der falan filan.ama idari anlamda ibra olmadi,yok ben iyi yönetiyorum mu diyecek

Mali konuda mahkemeye gideceği bir durum yok ki. İbra oldu zaten.

A.P: Alo Sezgin ibra etmediler be kardeşim ayıp ya resmen ayıp

A.S: Aloooo kimsin? Duyamıyorum. Tünele girdim çıkınca ararım çekmiyo burda

Tünel bulundu:D

Hayırlı olsun, çok sevindim şahsen, bir senemizin daha çöpe gidecek olması içimi acıtıyordu, şimdi en azından umudum var...

Özet: Adnan Sezgin´e güvendi, tarihi tokat yedi.

iyi oldu iyi

yeni gelenlerde biliyorki adam gibi isler yapmazlarsa giyotin var

Adnan Polat mahkemeye falan giderse herşeyi daha da berbat eder. Böyle bir karaktersizliği yapmaz artık.

En kisa zamanda Ünal Aysal´in resmen adayligini aciklamasi ve calismalara baslamasi gerekiyor. Teknik Direktör ile anlasip, takimi izlettirip, transfer raporu filan istemeli. Tek aday Ünal Aysal su anda zaten.

Adnan Polat mahkemeye falan giderse herşeyi daha da berbat eder. Böyle bir karaktersizliği yapmaz artık.

Mali yönden ibra edildiği için öyle bir şansı yok şuanda eli kolu bağlı.

Adnan Polat'a uzulen Galatasarayli olamaz. Takimin sicmasindan bahsetmiyorum, adamin taraftara karsi takindigi taviri hicbir Galatasarayli takinamaz

Buna sen karar verme istersen.

Gidemiyormus zaten mahkemeye. Idari acidan ibra edilmedigi icin. Mahkemeye sunacak hicbirseyi yok ki. Üyelerin tasarrufudur. Kimse karisamaz.

Simdi 8 haftalik sürecte oyuncular iyice boslayip 8 de 0 yapmasin ? :D

Özet: Adnan Sezgin´e güvendi, tarihi tokat yedi.

Günlerdir yalvardı tüm duayenler.."Gel seçim kararı al Polat" dediler. Hatta bugün Hayri Kozak yalvardı resmen kürsüden. Ama ego ve inatları uğruna bunu yapmadı, belkide bu sonu kendisi hazırladı..."Kendi düşen ağlamaz" derler, böyle gitmemeliydi Sn.Polat ama bir türlü gereğini yapamadı!!

Oylama açık mı kapalı mı oylamasında , Açık sonucu çıkınca Polat sevinmişti..Onu geçtim Mali yönden ibra edilincede dahada sevindi..Ama sonunda darbeyi vurdular.Mors mor oldu :)

Mali yönden ibra etmemek etik olmayabilirdi çünkü herhangi bir ispat olmadan yolsuzlukla suçlamış olurdunuz yönetimi. Zannediyorum savcılık duruma el koyacak ve tüm hesaplar araştırılacaktı.

Ama idari yönden ibra etmemek demokratik bir haktır ve bundan sonra gelecek yönetimlerin de işlerini adam gibi yapıp yapmadıklarını kontrol eden bir mekanizma olmuştur bundan sonra.

Günlerdir yalvardı tüm duayenler.."Gel seçim kararı al Polat" dediler. Hatta bugün Hayri Kozak yalvardı resmen kürsüden. Ama ego ve inatları uğruna bunu yapmadı, belkide bu sonu kendisi hazırladı..."Kendi düşen ağlamaz" derler, böyle gitmemeliydi Sn.Polat ama bir türlü gereğini yapamadı!!

Oylamadan önce usül hakkında konuşacağını söyleyip ' Yönetime yarım saat verelim, kendi aralarında konuşsunlar ' diyen beyefendi bile verdi işareti. Ama anlamadı.

Geri
Üst Alt