27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

"İdari yönden ibra edilmemiştir" cümlesinin söylendiği an yıkıldı Sn.Polat.. Bunu çok net gördüm, resmen çöktü...Bunu sen istedin Sn.Polat, sesszi çoğunluk deyip durdun sürekli..Al sana sessiz çoğunluk!!

Bu kafatasçı zihniyet ve bir türlü birlik olamayan Galatasaray camiası bizi daha karanlık günlere hapsedebilir. İnşallah hayırlısı olur.

Sanırım idari anlamda ibra edilmemekten çok mali yönden ibra edilmek koymuştur

Günlerdir yalvardı tüm duayenler.."Gel seçim kararı al Polat" dediler. Hatta bugün Hayri Kozak yalvardı resmen kürsüden. Ama ego ve inatları uğruna bunu yapmadı, belkide bu sonu kendisi hazırladı..."Kendi düşen ağlamaz" derler, böyle gitmemeliydi Sn.Polat ama bir türlü gereğini yapamadı!!

Adnan Polat'ın bu tavırlarının altında başka şeyler yatıyor sanki,neyse ileride çıkar kokusu.Bana kendi iradesiyle yapıyor gibi gelmedi ama neyse, dediğim gibi çıkar ileride neyin nesiyse.

beyler timur adli bir arkadas konustu

cok takdir ettim

ustunel ve timur simdiye kadar dinledigim en duzgun adamlardi

Bundan sonra başarısız olan yönetim ne olacağını bilecek ve ona göre klübü babasının malı gibi yönetemeyecek.Galatasaray kötü yönetilemez yönetilirsede cezasız kalmaz.Adnan Polat ilk geldiğinde şimdilik bizden başarı beklemeyin dedi 1 sene mühlet verin dedi sonra seneler geçti giderek dahada kötü olduk kalsaydı en kötüsü ne olurdu bilemiyorum.

Hayırlısı olsun.

Galatasaray'a yakışmadı bu olanlar.

Ama önümüze bakmak lazım.

Umarım doğru yapılanmış bir yönetim gelir.

Ve camia için en iyisini yapar.

Adnan Polat cefasını çekti gelenler sefasını sürebilecek beceride olsunlar.

Günlerdir yalvardı tüm duayenler.."Gel seçim kararı al Polat" dediler. Hatta bugün Hayri Kozak yalvardı resmen kürsüden. Ama ego ve inatları uğruna bunu yapmadı, belkide bu sonu kendisi hazırladı..."Kendi düşen ağlamaz" derler, böyle gitmemeliydi Sn.Polat ama bir türlü gereğini yapamadı!!

Kabullenemedi bir türlü, durumun bas sorumlusu oldugunu biliyordu aslinda ama gene de inkar ediyordu. Galatasaray'a zarar verdigini kendine de itiraf edemiyordu, her seyi düzeltecegine o kadar inandirmis ki kendini, birakmak maalesef hic aklinin ucundan gecmedi. Yiprattigi kadar yiprandi da, herseyi kendi düzeltmek istiyordu, cok calisiyordu, bunu kimse inkar edemez sanirim, ama cok calismasina, cabalamasina ragmen basarisiz olunmasini sindiremedi. Sanirim bugün ibra ediseydi hic birakmayacakti, basarisiz olarak anilmak istemiyordu cünkü, Galatasaray'i bu duruma getiren adam olarak kalmak istemiyordu. Keske böyle olmasaydi, böyle bir baskan olmasaydi, bizi bu kadar hayal kirikligina ugratip, sonunda da bu sekilde gitmek zorunda kalmasaydi..

Yurdaşen Karahasan çok net altını çizdi..Adnan Polat ile kongre sonrasıı görüşmüş ve "Mahkeme yoluna gitmeyeceğini, seçim kararı alacağını" ifade etmiş Sn.Polat. Yani hukuki bir süreç yok önümüzde, Adnan Polat kanımca belkide geç oldu ama ilk defa gereğini yapacak.

Bu kafatasçı zihniyet ve bir türlü birlik olamayan Galatasaray camiası bizi daha karanlık günlere hapsedebilir. İnşallah hayırlısı olur.

imzami atarim.

Galatasarayla istedikleri gibi oyniyorlar, istedikleri gibi.

Kozak ve cok etkili konusan adamlarin videolarini bulamiyoruz degil mi su anda? Yine izlemek isterdim

Tamam bu yapılanı anlıyorum

Adnan Polattan bahsedelim;

Yaptığı bir dolu iyi şeyden bahsetmeye gerek yok bazılarını en azılı muhalifler bile kabul ediyor o yüzden hatalarını konuşalım:

-Stad açılışı fiyaskosu

-Söylenen yalanlar(Bütün hepsi dahil aklınıza ne gelirse)

-Kadro çok iyi olmasına geçen sene rağmen gelmeyen başarı ve bu sene de çok kötü kadro kurulması

-Sürekli çeşitli skandallarla herkesin güzünde rezil olma durumumuz

-Taraftarın istifa et çağrısına rağmen bir türlü istifa etmeyip koltuğa yapışması

-Gelecek sene avrupaya gidemiyoruz

İsterseniz bazı şeyler daha ekleyebilirsinizama başlıcaları bunlar

Bide rahmetli Özhan Canaydının yanlışlarına bakalım

-Avrupa kupalarına katılamadık

-Kulübe gelen hacizler

-Ribery olayı ve sonrası yaşanan pires olayı

-Her sene başı söylenen mühtiş oyuncular alacağız sözünden sonra inomoto vs gibi oyuncuları alıp galatasaray taraftarıyla dalga geçmek

-Taraftarın Adnan Polattan en az 2 kat daha nefret edip her gün istifaya davet etmesi hemde 5 yıl boyunca

-Antremana çıkmayan futbolcular

Kimine göre Adnan Polat kimine göre Özhan Canaydın daha başarısızdır.Kimi insan o dnemde kimi insan bu dönemde daha fazla rezil olmuştur utanmıştır ama mesele şu Özhan Canaydın zamanında Liseli akbabalar bırakın başkan seçtikten 1 sene sonra ibra etmeyip görevden indirmeyi 6 sene taraftar her gün ağlayıp rezil olurken büyük farkla başkan seçmiştir rahmetli Canaydın'ı.Bugün bazıları seviniyor bazıları üzülüyor ama kimse kusura bakmasın o kongre salonunadaki liselilerin umrunda değilsiniz sadece kendisini düşünen leş kuruları onlar.Yönetimi ele alacaklar taraftar ağlayacak ama Adnan Polaata yaptıkları gibi indirmeyecekler görevden çünkü siz onların umrunda değilsiniz onlar lisenin menfaatinden başka hiç bişey düşünmeyen bir sürü pislik insanlardan kurulu topluluk...

G.Saray camiası şunu ispatladı bugün. Şayet G.Saray değerlerinden ve ilkelerinden uzaklaşırsa mutlaka gereken yapılacaktır. Bu bir ilk olmuştur ve bundan sonraki yönetimler içinde ders niteliğindedir. Sayın Polat' ı bu konuda günlerce uyaran duayenler bunu işaret ettiler, keşke bu noktaya gelinmeden gereğini yapsaydı...Floryaya karargah kurmakla olmuyormuş demekki bu işler..Özlenen G.Saray geliyor inşallah, yüzümüz gülsün artık ne olur..

Kabullenemedi bir türlü, durumun bas sorumlusu oldugunu biliyordu aslinda ama gene de inkar ediyordu. Galatasaray'a zarar verdigini kendine de itiraf edemiyordu, her seyi düzeltecegine o kadar inandirmis ki kendini, birakmak maalesef hic aklinin ucundan gecmedi. Yiprattigi kadar yiprandi da, herseyi kendi düzeltmek istiyordu, cok calisiyordu, bunu kimse inkar edemez sanirim, ama cok calismasina, cabalamasina ragmen basarisiz olunmasini sindiremedi. Sanirim bugün ibra ediseydi hic birakmayacakti, basarisiz olarak anilmak istemiyordu cünkü, Galatasaray'i bu duruma getiren adam olarak kalmak istemiyordu. Keske böyle olmasaydi, böyle bir baskan olmasaydi, bizi bu kadar hayal kirikligina ugratip, sonunda da bu sekilde gitmek zorunda kalmasaydi..

çok guzel bir yazi renkdas.. Bencede bunun için çabaliyordu, ama batakliga batmis durumda idi çoktan, çirpindikça batiyordu.. sonuçta mhkye ses çikarmadigi için bu hallere dustu..

Galatasarayımız için hayırlısı olur inşallah.

O değil de ibradan sonra tezahürat yapan isimleri tribünde görmek isteriz, isteyince ne güzel sesleri çıkıyor. :)

hayirlisi, insallah guclu bir yonetim gelir ve profesyonel bir ekip kurup iyi yonetilir Galatasaray

Geri
Üst Alt