27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Bakalım liseli bir başkan başarısız olunca , duayen liselilerimiz ne yapacak? merak ediyorum.

bu şekilde olmamalıydı.kendi kendine seçim çağrısında bulunmalıydı.ayrıca neden bilmiyorum ama ünal aysana o kadar ısınamadım.hayri kozak reis başkan olsun:)

Bakalım liseli bir başkan başarısız olunca , duayen liselilerimiz ne yapacak? merak ediyorum.

Duygusal bir millet olmasak çok şey derim bu konuda ama şunu söyliyim daha evvel taraftarın istemediği bir başkan seçimi tekrar kazanınca taraftar liseyi hiç basmamıştı ama buda olmuştu ve liseliler bunu pek sallamamıştı bildiklerini okumuşlardı.

Neyse umarım herşey son 5 dönemden daha iyi farklı olur

Orada konusan genc üyeler beni cok mutlu etti. Helal olsun Ilker Canalp, Timur ve Arda.

Duygusal bir millet olmasak çok şey derim bu konuda ama şunu söyliyim daha evvel taraftarın istemediği bir başkan seçimi tekrar kazanınca taraftar liseyi hiç basmamıştı ama buda olmuştu ve liseliler bunu pek sallamamıştı bildiklerini okumuşlardı.

Neyse umarım herşey son 5 dönemden daha iyi farklı olur

Bence GALATASARAY liseli tekeline girmiştir.Bundan sonra İnan Kıraç ve akranlarının Telegolle dertleşerek aldığı kararlarla yönetilmeyelimde, başka birşey istemiyorum.

ya bu Kanalturkdeki i var ya .....

Başarısız olan defolsun gitsin.13 mağlubiyet alırsan, rezil edersen gidersin.Bu kadar basit.

Başarısız olan defolsun gitsin.13 mağlubiyet alırsan, rezil edersen gidersin.Bu kadar basit.

7 mağlubiyet alsaydık ne olacaktı? mağlubiyet sayısına göre gidilmesi enteresan.İnşallah sonumuz hayırlı olur.

7 mağlubiyet alsaydık ne olacaktı? mağlubiyet sayısına göre gidilmesi enteresan.İnşallah sonumuz hayırlı olur.

2008'den beri şampiyon olamıyoruz + seneye avrupa yok.

Ve tarihte böyle bi Galatasaray yok.İspatlanmış yani.Laf oyunlarına gerek yok.

2008'den beri şampiyon olamıyoruz + seneye avrupa yok.

Ve tarihte böyle bi Galatasaray yok.İspatlanmış yani.Laf oyunlarına gerek yok.

Laf oyunu yapmıyorum, yaşın kaç onuda bilmiyorum bu takım 14 sene şampiyon olamadı.O zaman yakmak lazımdı kulübü, neyse benim korkum liseli tekeline girmiş olmamız.3 senedir şampiyon olamamışız bence çok önemli değil , kimseninde şakşakçılığını yapacak değilim benim derdim GALATASARAY

Laf oyunu yapmıyorum, yaşın kaç onuda bilmiyorum bu takım 14 sene şampiyon olamadı.O zaman yakmak lazımdı kulübü, neyse benim korkum liseli tekeline girmiş olmamız.3 senedir şampiyon olamamışız bence çok önemli değil , kimseninde şakşakçılığını yapacak değilim benim derdim GALATASARAY

Hala aynı şeyi söylüyorsun.Olay 3 sene meselesi değil.Tarih yazdı işte bu dönem başkan.50 sene böyle takım gelmemiş ne 14 senesi.İspatlandı bu olay yani.Ve daha 8 hafta var.

Cemal Nalga skandalından tut da , stadın açılış skandalına kadar bir sürü sebep var.Kaldı ki orada ibra etmeyen sadece liseliler değil.

Adnan Polat Genel Kurulu mahkemeye veriyormuş.Yuh artık resmen ayıp yaptığı bu adam Fenerli galiba.

"Bugün tarihi bir kongre yaşadık. Katılım için çok teşekkür ediyorum. Bugün alınan kararlar inşallah önümüzdeki dönemde Galatasarayımızda sıkıntı yaratmaz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum"

Mahkeme var görürsünüz.

Ben demiştim.

Hala aynı şeyi söylüyorsun.Olay 3 sene meselesi değil.Tarih yazdı işte bu dönem başkan.50 sene böyle takım gelmemiş ne 14 senesi.İspatlandı bu olay yani.Ve daha 8 hafta var.

Cemal Nalga skandalından tut da , stadın açılış skandalına kadar bir sürü sebep var.Kaldı ki orada ibra etmeyen sadece liseliler değil.

Onur kardeş 2008 den beri şampiyon olamıyoruz diyen sendin ona cevap verdim.Polat başarısızdır aksini kimse iddia edemez.Ama gönderilişte şekil ve tarz yanlıştı neyse dediğim gibi sonumuz hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt