27 nisan 2015 hakan şükür'ün tweet'i

bir rakçı büyüğümüzün dediği gibi: We're all living in amerika, Amerika ist wunderbar. malesef

Bizim için attığı gollere, katkıda bulunduğu başarılara lafım yok, lakin;

Karakter olarak deniz gezmiş'in adını ağzına alacak çapta bir arkadaşımız değil..

Konuşma demiyorum, hobi olarak yine konuş hakan, ama deniz gezmiş deme bari.. ya sen kim, memleket tarihinin en ikonik gençlerinden biri olan deniz gezmiş'i referans göstermek kim?

senin geçmişin ve geleceğin fetoculuk.. feto kim? Deniz asılırken kenan evren'e alkış tutan bir garip bedevi..

Bos mevzular yine,tweete konu açılıyor ideolojinin okşanmasi hali bu işte

Galatasarayliyim ama Fenerbahçe'yi destekliyorum demek gibi birsey olmus

Senden milletvekili olursa, at organından da tulumba tatlısı olur.... Ya yürü git işine. Böyle şeyleri yazıp, çizip, paylaşacak son insanlardan birisin. Dansöz gibi kıvırmanın alemi yok; ki bu cenahtan seni kimse desteklemez, hatta görüldüğü gibi dalga geçer.. Fetocular yancılığı niye ülkücülere yapamıyor? İşin doğrusu çok merak ediyorum :D

Aslinda bakildiginda fakir olana yardim etmek, herkesin bu dunyada esit olmasi felan, bunlar her zaman muslumanlarin agzindan çikan kelimeler degilmi? E buna en yakin ideoloji komunizmdir, ama bakiyorsun amerika komunizmi lanetliyor diye ne zaman komunist lafi duysa adamlar bunlar seytana tapiyor moduna giriyor.

Halbuki kapitalizm ne guzel sistem dimi ama, parasi olanin boruyu otturdugu, birinin kole digerinin altin tuvaletlere ettigi duzen tam soper ! Zaten tayyip ve ona oy verenler en iyi orneklerden biri.. Halk'ta bir kul kole olma meraki var, bu yuzden hep soylerim turkiyede asla devrim olmaz.

Hakan'cım Muharrem İnce'nin bugün saldırdıklarınızla kanka olduğunuz zamanlardan kalma sözü var iki tarafa da söylenmiş bir söz

"Hukuk sisteminin içini boşaltıyorsunuz, yapmayın bu içini boşalttığınız adalet bir gün size de lazım olacak"

;)

Aslinda bakildiginda fakir olana yardim etmek, herkesin bu dunyada esit olmasi felan, bunlar her zaman muslumanlarin agzindan çikan kelimeler degilmi?

muslumanlar zekatin muhæmmad (saw) doneminde ne manaya geldigini bilmedikleri icun bu tur kelimeler agizlarindan cikabilmekte buyuk iht.

Son düzenleme:
aslında gerçek islam devrimi sosyalizmi esas alır ve destekler ama günümüzde islamcılar bu kelimeleri ağızlarına bile almaktan çekinirler.Hakan şükür'ün de farkı yok bu konuda..

hakan şükür'ün geçmişteki demeç ve davranışları sebebiyle pek samimi bulunmayacak tweettir.
Esas alıp desteklemek demek yanlış ifade etmek olur ama rol model olarak daha yakın olduğu söylenilebilir.

Hakan Sukur artik baska seylerle ugrassa daha iyi olur, aktif futbolculuk kariyeri ne kadar guzelse ondan sonraki kariyer planlamasi okadar kotu.

feto nun da aralarında olduğu komünizmle mücadele derneği elemanları 6. filo defol diyen deniz gezmişlere palalarla saldırıyorlardı!!! kimden medet umacaklarını şaşırmışlar ama son pişmanlık fayda etmez.

Geri
Üst Alt