#27 Sérgio Oliveira

Arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim.
oliyi hiç beğenmiyorum.Yani öyle abartılı yorumlar görüyorum ki acaba benmi bazı şeyleri göremiyorum diye düşünüyorum.Tamam ağır oyuncu temposuz oyuncu.Zaten bunlar olsa brada işi olmazda.Fakat basit top kayıpları,kendini bırakmaları,paslardada bazen çok sıkıntı yaşıyor.EE bunları normalde iyi yapması gerekmiyormu..Torrreiranın canı çıkıyor orta sahada.Duran topları iyi deniliyordu mertens kesinlikle daha iyi kullanıyor.
Benim düşüncem oynayacaksa kesinlikle 10 no oynamalı.Bu seferde mertens ne olacak.
Benim düşüncem özellikle iç sahada çektiğimiiz sıkıntısının en büyük sebeplerinden birisi orta sahadaki uyumsuzluk ve olinin performansı.

oliyi hiç beğenmiyorum.Yani öyle abartılı yorumlar görüyorum ki acaba benmi bazı şeyleri göremiyorum diye düşünüyorum.Tamam ağır oyuncu temposuz oyuncu.Zaten bunlar olsa brada işi olmazda.Fakat basit top kayıpları,kendini bırakmaları,paslardada bazen çok sıkıntı yaşıyor.EE bunları normalde iyi yapması gerekmiyormu..Torrreiranın canı çıkıyor orta sahada.Duran topları iyi deniliyordu mertens kesinlikle daha iyi kullanıyor.
Benim düşüncem oynayacaksa kesinlikle 10 no oynamalı.Bu seferde mertens ne olacak.
Benim düşüncem özellikle iç sahada çektiğimiiz sıkıntısının en büyük sebeplerinden birisi orta sahadaki uyumsuzluk ve olinin performansı.

İlk yılında bu kadar olumsuzluklar görüyorsak işimiz var.
Daha 3.5 sezon daha bizde zira bu görüntüde son 2 yıl full söveriz gibi.
Portekizli Selçuk inan yükleniyor :))

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

images.jpeg.webp

Uzaktan 3-4 tane yazsın en az 2 sene götürür. Burada bu işler böyle yürüyor

sınıra geldi mi. herif sadece konusuyor diye sürekli kart görüyor
aynısı musleraya senelerdir yapılıyor gerçi takım kaptanı konusmaya geldiği için kart yiyor kimsede buna ses çıkarmıyor

pas hatası yapınca bana da tuhaf geliyo ama onun haricinde ii marke ediolar ve epey sert giriolar çünkü boşta kaldığı an gol şansı yaratabilen bi herif

Başıma bir şey gelmeyecekse Sergio Oliveira’yı beğenmiyorum..

Kontratının son senelerinde sorun olacak gibi, yol yakınken sene sonu zararın neresinden dönersek kar diye düşünüyorum.

Sene içinde katkı verecektir, çok iyi maçlar da çıkaracaktır o ayrı, ama daha atletik ve daha az pas hatası yapan bir oyunkurucuyu tercih ederim. Özellikle Avrupa’da.

Pasları fiziksel özelliği topla gidişi falan aynı selçuk bu

Bazı maçlar 2012 Selçuk İnan (frikik kullanıyor şut çekiyor ara pası yapıyor atak geliştirip tempoyu ayarlıyor ) bazı maçlar 2018 Selçuk inan (top kaptırıp kendini atıyor topu saçma şekilde sıkıştırıp faul almaya çalışıyor pas hatası yapıp izliyor)
Bazen maç içinde bir 2012 Selçuk bir 2018 Selçuk oluyor değişken bir performansı var

Bence iyi oynuyor ama dün rezildi. Onun için onun yedeğini bulmamiZ lazım.

Müthiş topçu.

Savunmada kötü diyenler de yanılır. Çok kritik yerlerde kritik top çalmaları var.

Maestro kötü enerjilerden arınıyor.

1674402695340.webp

Geri
Üst Alt