#27 Sérgio Oliveira

Maaşı görünce nevrim dönmüştü
1673609912941.webp

Sergio Oliveira'nın 2022/23 sezonu lig performansı:

16 Maç
2 Gol
3 Asist
1.9 Şut Pası(1)
0.61 Asist Beklentisi (xA)(1)
2.12 Şans Yaratma(1)
4.7 RCS İsabetli Pas(1)
0.99 Başarılı Kilit Pas(2)
16.39 Üçüncü Bölgeye İsabetli Pas(3)
1.59 Üçüncü Bölgede Başarılı Dribbling(3)

Bambaşka bir seviye. İyi ki transferini hızlıca bitirdik sezon başı. Uzasaydı bu iş fb kapabilirdi

@Sami Karakoç

kötüydü.ikinci yarıda torreiranın harika pasında gelişen atakta icardiye pas atmalıydı,vurmak yerine.topu önüne almaya calısırken fuzuli top kayıpları oldu.barısın ortasında da gol beklerdim.selcuk inanı arıyorum o konuda.o affetmezdi

Ben beğendim bu maçta. Ancak müsait pozisyonlarda şut çekmek yerine pas vermeli. Daha ciddi oynamalı.

bence çok iyi başladı ilk golden sonra biraz saldı gibi ama sakatlıktan sonra düşen kondisyonuna bağlıyorum bunu.

Böyle maçları sallamıyor işin doğrusu.

Büyük maçların adamı daha çok.

Gayet iyi bir oyun cikardi. Her mac gorev ve sorumluluklari farklilasabiliyor, gayet pas oyununda vardi, pozisyonlarin icindeydi ve atak yonunu degistiren guzel paslar atti ozellikle Boey ve Kerem'in oldugu yerlere. Ikili mucadelelere biraz daha az girsede gayet iyi is cikardi. Bugun tek elestirim biraz fazla sut cekti (yani gereksiz yerlerde) onun disinda guzel oynadi.

Mata devre sonu 2 tane atmasa muhtemelen devre arası birlikte çıkarlardı.. Neyse nazarlık olsun bu maç..

Geri
Üst Alt