#27 Sérgio Oliveira

4 senelik sözleşme sıkıntı, bu sezon ve önümüzdeki sezon bu katkıları verirde fizik gücü şimdi bile çok yeterli değilken son 2 senesi Selçuğun son sezonlarına benzemez inşallah.
Kendisine çok iyi bakan bir oyuncu öyle Selçuk'taki gibi dramatik bir düşüş olacağını sanmıyorum 3 sene iyi katkı verir(lakin yanında oynayacak oyuncu önemli) son senesinde sendeler bence.

Aylar önce saçma sapan bir şekilde bu adam yerin dibine sokuluyordu. Hiç anlam veremiyordum, insanların kafayı yediğini düşünüyordum.

O zaman da dediğim gibi bu adam bu takımın beyni. Olmadığı her maç net zorlanırız. Direkler olmasa, asistleri hunharca yenmese rahatça 7 gol ve 10+ asist ile oynuyordu şimdiye kadar. Mertens ve Sergio benzer derecede şanssızlar şimdiye kadar skor konusunda.

Mesela geçen sezon da Kerem'in kaç tane asisti güme gitmişti bitiriciliksizlik konusunda takım level atladığı için.

Ben (kendi adima) daha ilk maclarindan hemen sonra yazdim basligina, elimizdeki topu bilen en ozel oyunculardan diye... Eksikleri var elbet, ama +'lari cok ozel ve onemli bizim icin. Umarim bozmaz bu cizgisini.

1673340936227.webp

Ilk cıktıgı sigma hazırlık macında canlı izlemiştim dedim bu adam iyi topcu

Geldiğinden beri iyi oynuyor, kötü maçı belki sonradan girdiği Kayseri olabilir.

Hezeyanlı taraftarımız dikine pas ve pas kalitesi kavramından bihaber olduğu için sallıyordu işte. Midstjö daha iyidi GSCye kalsa.

İlk hafta o toplar direkten dönmese şiir gibi başlangıç yapacaktı zaten.

Her şeyi bir yana koyalım adam zeki ve adanmış, kulübü benimsedi ve etrafına da değer katıyor.

Geldiğinden beri iyi oynuyor, kötü maçı belki sonradan girdiği Kayseri olabilir.

Hezeyanlı taraftarımız dikine pas ve pas kalitesi kavramından bihaber olduğu için sallıyordu işte. Midstjö daha iyidi GSCye kalsa.

Her şeyi bir yana koyalım adam zeki ve adanmış, kulübü benimsedi ve etrafına da değer katıyor.
wee wisdom fae our canny #admin

Mertensle beraber takımın vazgeçilmez oyunculardan biri haline geldi. Mental yönü kuvvetli, pas tekniği konuşmaya gerek yok.

2 - 3 defa sampiyon yapsin da varsın son senesinde sendelesin

Attığı golü ağır çekimde iyi izleyin. Vuruşu yaptıktan sonra top kaleye girene kadar 2 kere yerde sekiyor. Normalde Szalai ayağı ile açısını kapatıyor. Ama top yerde sekip geldiği için ayağının üstünden geçiyor. Altay'ı geçer geçmez tekrar sekiyor. Eğer top yerden veya havadan doğrusal olarak gitse büyük ihtimal Szalai veya Altay tarafından bloklanacaktı. Top havada olur veya kaleye çok uzakta olursun o topu sektirerek kaleye vurabilirsin. Ama top bu kadar yerdeyken ve kaleye bu kadar yakınken o topu 2 kere sektirerek kaleye sokmak ancak usta işi. Ligimizde bir elin parmağını geçmez bu şutu çıkarabilecek futbolcu sayısı. Birisi İcardi olur, Mertens'den bile emin değilim. Kolay gibi gözüken çok zor bir gol vuruşu.

oliveira.webp

mourinhonun tekrar kiralanmamasina delirmesinden belliydi

mou hocam topcudan anlar

Geri
Üst Alt