#27 Sérgio Oliveira

Futbol rakipten bağımsız değerlendirilecek bir oyun değil. Giresun maçında daha rahatken etkisizdi ama bu maç Ümraniye doğru baskı uyguladı.

Form bulması lazım, Hücumda Oliveira etkili olmasa bile işi çözebiliyoruz ama esas defansta sorun yaratıyor formsuzluğu.

Ben kendisi begenmiyorum, sirf koca macta üc bes iyi pas atacak diye torreira bos yere yoruluyor. Torreira Sergio Mertens üclüsü cok direncsiz kaliyor. Yeni sezon burda kesinlikle farkli birsey denemek gerek. Ne Mertens gercek bir 10 numara nede Sergio bize lazim olan 8 numara.

Sergio kimse almaz Mertensi sezon sonu +1 opsiyon hakki bizdeyse bunu kullanmayip mertensi gönderip, torreira yanina cok daha kosan delici bir 8 transfer ederdim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi yaptığı işleri tartışmaya gerek yok ama genel olarak beğenmiyorum çok, en çok rahatsız olduğum yönü de pas geçişini sağlamaması takım hücuma geçerken geriden topu alıp ileriye taşıması gereken kişi ama o sorumluluğu yeterince almıyor topu istemiyor, fener maçında çok iyi yapmıştı o işi mesela

bugün de aponun golden sonra nelsonla apoya uzun vurmak yerine bize verin diye bağıra bağıra laf etti ama ulan özellikle bakıyorum hiç düzgün boşa çıkıp pas almadı yine bi ara mertens onun yerine geriye kadar gelip 2 al verle anında atağa çıkardı takımı, bu işi yapması gereken oli

Şu futbolcu popülizmini bırakın iyiye iyi kötüye kötü deyin beyler.. Trabzon maçında gol atarsa futbolu en iyi siz mi bileceksiniz? Sanki biz Sergio düşmanıyız anasını satayım..

Hele son iki maçtaki performanslarıyla, Oliveira ve Mertens aynı anda sahada olmamalılar. Takım savunmasında zaafiyete sebebiyet verdikleri gibi, ofansif üretkenlikleri de düşük olunca hiç çekilmiyorlar.

Bu ikisi kendi aralarında dönüşümlü oynasa da Berkan kadroya girse daha iyi. TS maçına böyle çıkılmalı.

Midtsjö çok büyük hayal kırıklığı oldu. Dinamik ve oyun zekası yüksek bir B2B oyuncu transferi 1. öncelik olmalı...

Torreira alternatifsiz harbiden. Torreira' ya Allah korusun bişey olursa bunun yüzünden olacak gibi hissediyorum.

Bu performansla kesinlikle ilk 11i hak etmiyor. Acilen gerçek bir 8 numara bulmamız şart. Şerefsiz gedson ne iyi giderdi şimdi toreiranın önüne 😥

Derbiden sonra performansı düşük ama sezon başından beri takımın en iyilerinden. Top kontrol edemeyen Belhanda ve hayalet Cicaldau'dan sonra ilaç gibi geldi. Yakında toparlayacaktır.

başakşehir maçı ilk golde cezasahası içinde kereme duvar yaparak kilidi açtı.

bjk maçında icardiye maçı aldırdı.

kadıköyde kilidi açtı.

konya maçında kilidi açtı.

yine antalya maçında 2. golde cezasahasına koşu atarak golde pay sahibi.

sezon başı sayısız topu direkten döndü.

rezalet oynadığı bu maçta bile 1-0 gerideyken rakip kaleci çok net şutunu çıkardı.

2-3 maçtır çok kötü kabul fakat bu adamda icardi gibi öyle dümenden maçlarda şov yapıp gaz almadı. hep kritik maçlarda, zora giren maçlarda kilit rol oynadı. deplasman ts maçında da çok iyiydi mesela.

cezasahası koşuları bizim için çok önemli.

haftasonu olan maçla umarım toparlar.

son 2-3 maçtır iyi değil kabul ama cezasahası

Ben kendisi begenmiyorum, sirf koca macta üc bes iyi pas atacak diye torreira bos yere yoruluyor. Torreira Sergio Mertens üclüsü cok direncsiz kaliyor. Yeni sezon burda kesinlikle farkli birsey denemek gerek. Ne Mertens gercek bir 10 numara nede Sergio bize lazim olan 8 numara.

Sergio kimse almaz Mertensi sezon sonu +1 opsiyon hakki bizdeyse bunu kullanmayip mertensi gönderip, torreira yanina cok daha kosan delici bir 8 transfer ederdim.
Sonra delici 8, sezonu 0 golle tamamlayınca da Sergio baya gole yakın adamdı diye geri çağırırsın.

Sergio ilk 11'de oynasa, yedektende girse bir sekilde takıma faydası olur; bu sene bize hiçbir faydası olmayan oyuncu Midtsjo,

Geri
Üst Alt