Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.816
- 25.772
- 2.893
Futbol rakipten bağımsız değerlendirilecek bir oyun değil. Giresun maçında daha rahatken etkisizdi ama bu maç Ümraniye doğru baskı uyguladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gereksiz savunuyorsun bence bu adamı valla sezon başından beridişimizi sıka sıka sabredeceğiz ts maçından sonra burası yine bize kalacak
Haklı olanın acelesi yok ustatgereksiz savunuyorsun bence bu adamı valla sezon başından beri
yetenekli eyvallah net katkısı da var doğru ama eleştirilerin çoğu haklı
trabzonu da alsın kulübün tapusunu verir kaçarımHaklı olanın acelesi yok ustat
Sonra delici 8, sezonu 0 golle tamamlayınca da Sergio baya gole yakın adamdı diye geri çağırırsın.Ben kendisi begenmiyorum, sirf koca macta üc bes iyi pas atacak diye torreira bos yere yoruluyor. Torreira Sergio Mertens üclüsü cok direncsiz kaliyor. Yeni sezon burda kesinlikle farkli birsey denemek gerek. Ne Mertens gercek bir 10 numara nede Sergio bize lazim olan 8 numara.
Sergio kimse almaz Mertensi sezon sonu +1 opsiyon hakki bizdeyse bunu kullanmayip mertensi gönderip, torreira yanina cok daha kosan delici bir 8 transfer ederdim.
Midtsjö'nün formsuz maç sayısı Sergio'dan azdır muhtemelenSergio ilk 11'de oynasa, yedektende girse bir sekilde takıma faydası olur; bu sene bize hiçbir faydası olmayan oyuncu Midtsjo,