Eyvallah renktaş *baş *tacısın
dün sergionun ,gerçi rakip zayıftı ama o kadar strezzssiz harika şekilde baskıdan çıkışı vardıki,michael seri gibi registalık edebilir ve sanki seriden daha iyi top kapma beceriside var.bunu yazma sebebime gelince ,olası 6 no oyuncu ve griliş sakatlığında veya cezalı duruma düşüldüğünde veya ddiyelimki grilişin ve 6 no oyuncusunun oyunu geriden kurarken etkisiz kaldığı bi maçta yer değişimi yapıp topu çıkartabilir rahatlıkla.sence bu bahsettiğim mümkün müdür?
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rica ederim sevgili okan renkdasim ~ *karsilikli.
serrgio denklemin ve tespitine katiliyorum elbette. zaen kendisine dair ilk haberimiz ciktiginda bir kac yorum eklemis idim. hatta son dun kendi basligina da bir kritik mesaj ekledim bu baglamda.
6 no regista vb konusuna gelirsem;
kendisinin gectigi basliklarda vs, *mou donemine ozellikle vurgu yapiyorum bahsini ettigin bolge baglaminda.
mou kendisini zorunlu olarak geride oynatti ,tamda dedigin yerlerde. daha once de konuya degindigim gibi <> bunda oyuncunun fundamental kalitesi,teknigi,kalitesi,hizli dusunmesi,baskidan cikista pas tercihini dogru yapmasi,vsvs vb.,, *misal en yakin ornek senin de belirttigin dunku mac. < = > *cica ile bayagi iyi hot line yaptilar gobekte pas dolasimi ve rakibin presini bozma adina,, her ikisi de bu bolgenin saf kan adamlari olmamalarina ragmen iyi kotardilar.kanimca.
salt kendisinin ,en one cikan, *ofanstaki etkisinden(kendi basligindaki son mesajim) az yararlanmak istersek, kendisini, *dedigin gibi elbette o bolge de oynatabiliriz. <-> tipki roma da mou nun zorunlu da olsa oynattigi gibi.
o bolge de kendisi ozelinde ve bolge ozelinde *negatiif ne olur dersen ; hizli degil.
soyle diyeyim. pirlo var bilirsin, pirlo da benzer salt_fundamental kalitesi ile herkesden bir adim onde idi sahada, dolayisiyla hizdan cok - top kullanimi, virtuozluk ,merkezde, pilot tandansli toplari dagitmasi oyunun momentumunu vb ayarlamasi isiteniyordu one ciktigi_peak yaptigi donemler.
sergio'yu ofansindan bagimsiz ele alirsak. pirlo gibi yararlanabiliriz bu minvalde.
denklem. oynamaz degil de, oynatsak mi sorusu olursa, oynar bir iki eksik yonleri haricinde, fakat diger yandan cevher olan ofansif gucunden mahrum kaliriz. bana kalsa onde, hocaya kalsa *dunku mac ozelinde bakarsak, boylesine fundamental kalitesi olan bir profilin hibrid dcm regista 6 gibi gibi degerlendirmek luks kacsa da neden olmasin diye dusunmus olabilir a- b plani baglaminda.
son olarak sergio ozelinde,
ismi ilk ciktiginda, carvalho,diawara, bakayoko vb gibi tipolojiler bir tik arkasinda DM olarak olursa , en on hatta da *pedro ~ cok ilginc bir sezon yasariz olumlu anlamda baglaminda benzer bir yorum yapmistim.
malesef pedro olmadi. saglik olsun diyelim.
bugun ismi cikan isimler tarafim adina nokta atisi ozellikle avusturyali.
nacizane ilk ciktigindan bugune izledigim sergio tandansli yorumumdur. gorecelidir elbette bakis acisi.
uzun mesaj oldu , sana ve okuyan renkdaslarim kusura bakmasinlar - ayrica tesekkur ediyorum vakit ayirip okudugunuzdan dolayi.
dilerim, sergio ve tum oyuncularimizin emekleri baglaminda saglikli ve de sanssizliklardan arinmis sekilde basaridan basariya kosan yarisin sonunda da sampiyonluga ulastigimiz bir sezon yasamamiz temennisiyle.