#27 Sérgio Oliveira

Attığı ara paslarına takım arkadaşları uyanabilirse en az 10 asist yapar.

Çöp izlenimi aldım, selçuğun leşçuk olduğu dönemki haline benziyor açıkcası umarım yanılıyorumdur. Sözleşme süresi de malum son 2 sene kesin küfrettirecektir kendisine.
Omar'a sıkışan oyunda herkes vasat gözüküyordu. Dubois girince açıldı oyun. Sergio 2 golde de hazırlayıcıydı. Yoktu böyle adamımız 2 senedir. Maç çözer bu adamlar.

ilkyarı çok pas kaybı yaptı.ikinci yarı iyiydi. hatta ikinci yarı en çok begendiğim isimdi pas konusunda.2 golde de vardı.klas adam.bitane de gomise kafa topu attıydı,gomis o topu yok etti tabi.nellsona kestiği orta nefisti.

şu ilk heycanı atlatır,yanına adam alırsak rahatlayacak

Son düzenleme:
oynadıgı 2 maçta da gollerde başroldü oliveira.bu tesadüf mü?

Benim izlenimime göre Berkan'la ikisi asla oynayamaz. Bu adamın yanında da Grillitszh değil de Roma'daki Diawara tarzı bir adam gerekir. Önlerinde açıkcası Emre akbaba bence ligi götürecektir ama savaşcı 6 numara olmazsa Sergio da taraftardan bolca küfür yer gibi. Evander Emre akbaba'dan fazlasını bence vermez. Harit iyi olabilir de o kadar maaş yerine ben olsam Vargas çözerdim transferler bu kadar komplike olmamalı.

Oliveira mı Berkan'a bişeyler kattı, Berkan mı Oliveira'ya bir şeyler katıyor? Bence ikincisi o yüzden Oliveira'yı dahada yukarı çekecek bir mevkidaş lazım.

Kötü başladı toparladı ama. Klas herif belli. Bide kim uyarır bilmiyorum şu ön direğe kesmeye devam ederse kredisinden yemeye başlar bi süre sonra benden söylemesi.

GscimbomMobile

Takimi etrafinda kurmaliyiz. Koyun yanina bir destroyer. 4-4-2'de sag orta saha olsun. Yunus'la pas show yapsinlar. Solda Kerem defans arkasi kosu zorlasin. Seferovic pivot olsun. Seferovic'in yanina gezgin ve defans arkasi kosu atabilecek birini alalim

Ahh Fatih hocanın takımında oynama fırsatın olsaydı şuan başka şeyler konuşuyor olurduk

Çöp izlenimi aldım, selçuğun leşçuk olduğu dönemki haline benziyor açıkcası umarım yanılıyorumdur. Sözleşme süresi de malum son 2 sene kesin küfrettirecektir kendisine.

Selçuk'un 'leşçuk' olduğu dönem demek. Şu kadroya bak, ondan sonra tekrar bir düşün bakalım. Selçuk neden 'leşçuk' gibiymiş.

1658748081648.png

Geri
Üst Alt