#27 Sérgio Oliveira

1678977003862.webp

hocayla olan iletişimi ve sürekli yan yana olmaları sebebiyle bence hocanın en çok tuttuğu oyuncu olabilir.

ağır olması sebebiyle defansif olarak zayıf veya yeterince agresif olmadığı algısı var fakat bu yanlış. maçı kafaya koyduysa topa karşı gayet sert oynuyor.

ayrıca oyun gücü anlamında bu kadar yıldız olmasına rağmen yokluğu en çok hissedilen isimde kendisi.

bu sezon kazandığımız bütün derbilerde başrolü kendisine yazarım.

Çıkması yanlıştı. Hatta orta sahayı güçlendireceği yerde, garip bir şekilde tamamen boşalttı. FM mı oynuyorsun anlamadım ki. Sergio zaten yalnızdı, hazır olmayan Torreira baya baya komik kaldı.

Çıkması yanlıştı. Hatta orta sahayı güçlendireceği yerde, garip bir şekilde tamamen boşalttı. FM mı oynuyorsun anlamadım ki. Sergio zaten yalnızdı, hazır olmayan Torreira baya baya komik kaldı.
sergio cıkmasa oda yedirecekti pas hatası fln yapıyordu paso

bence giren oyuncularda döküldügü icin macı verdik sergio kalsada verecektik

Şuan pek iyi değil ama çıktığında yokluğu hissediliyor. Alternatifi de yok.

takım az çalışıyor ya da ekstra tembel heriflerden birisi bu da.

saha içi gene kaliteyle idare ediyor da böyle duran top ustasının seri şekilde boktan korner kullanması tesadüfle açıklanamaz.

2 maçtır hiç beğenmiyorum

Temposu çok düşük

Bir an evvel toplanmalı

kaç mactır şutları kötü.kornerde 2 tane iyi kesti ama olmadı.onun haricinde bu adamın alternatifi yok,milli takıma da cagrılmıyor ama oyundan alınıyor.komedi resmen

8 numara dediğin istikrarlı olacak ve minimum pas hatası yapacak. Sergio ve belhandaya bu sebeple hiç ısınamadım.

Bu kadar övülmeye göre çok dikkatli izliyorum ama hala beğenemiyorum.Birkaç uzun diyagonal pas dışında neyi çok iyi yapıyor hala çözebilmiş değilim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt