#27 Sérgio Oliveira

Sergio Oliveira: "Fırtına geliyor 🌪️"

1680090013500.webp

her mac öncesi ve sonra motivasyon mesajı atıyor instagrama

yaşam koçu ol sen aslanım topculuk senden geçmiş

Herzaman diyorum, 8 numara istikrarlı oynamak zorundadır. Bu sebeple sergio geldiğinden beridir içime sinmeyen bir oyuncu

Sene sonu şampiyon olup satmalıyız.4 sene o yıllık ücretten çok pis patlarız oyun karşılığı asla o ücret değil.Midjtö nün 10 dakikada yaptığını yapması 3 maçını alıyor bazen.Daha net 8 lazım

Hic begenmiyorum mac icinde üc bes pas atiyor, cani isterse defansa yardimci oluyor istemese hayalet gibi geziyor. Haydi ligde bir sekilde idare ediyorsun ama avrupada boyle oynarsa resmen her mac eksik kaliriz. Keske sezon sonu talip ciksa hemen gönderirdim ama maasi yüksek gitmesi zor olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanatlara acayip uzun toplar attı ama bizim bekler değerlendiremedi. Özellikle adekugbe.

Beklentileri karşılayamayan çok sayıda oyuncu olunca, onlar arasında en çok güvendiğin adam için daha fazla hayal kırıklığına uğrarsın. Bu maçlık durum budur. Hele gördüğü enayice karta tam ayar oldum...

Ha, böyle oynamaya devam edecekse, bu maç cezalı olan Berkan tercih edilsin. Hiç olmazsa defansif yönden daha gayretli, ne yapıp yapmayacağı daha belli...

Hep diyorum, sağlam bir 8 yahut 8.5 numara alınmaması büyük hata oldu. Umarım bu hata, FB ye karşı şampiyonluğa malolmaz...

Önümüzdeki haftalarda ciddi olmazsa, sorumluluk almazsa işimiz zor. Yediği saçmasapan kart'da delirdim resmen.
Mertens-Nelson cezalı olmasın, sakatlanmasın diye dua edeceğiz gibi duruyor.

Futbolda en önemli şey takım kötüyken ortasahanın skoru alabilmesi ancak sneijderin yarısı kadar iyi şut cekebilen futbolcu almamız şart.

Geri
Üst Alt