#27 Sérgio Oliveira

Taraftarın bu kadar bölündüğü bir adam yok. Ya hiç beğenilmiyor yada göklere çıkarılıyor. Geçen sezonki orta sahamıza dönmek mi istiyoruz.

Bu sene iyi kötü idare etti ama seneye ve sonraki 2 yıl çok geriye gider bu adam ... Uygun koşullar oluşursa Katar, Çin, ABD olur zaten bu saatten sonra yardımcı olunmalı...

Ligin enlerine baktığımız zaman bu arkadaşın performansı net ortaya çıkıyor

Ligin en iyi kalecisi bizde

En iyi sağ bek bizde

En iyi sol bek fb'de (Ferdi)

En iyi stoper tandemi bizde (Apo ve Nelson)

En iyi ön libero bizde (Torreira)

En iyisi olmasa bile her türlü iş gören 10 numara bizde (Mertens)

En iyi kanatlar bizde (Rashica ve Kerem)

En iyi golcü bizde (İcardi)

Ama en iyi 8 numara bizde değil

adam var ile yok arası

Kesinlikle kötü ve istikrarsız bir performansı var

Şu takıma önümüzdeki sezon

iyi bir sol bek

Sağlam bir 8

ve 10 numara bulsak

Yenilmez armada olur

Aynen öyle güzel özetlemissin. Hem güclü hem teknik 8, mertens kalir ama yinede saglam bi 10 alinir ve iyi bi sol bek. Tek eksik söyledigin kaleci, muslera yavas yavas deviretmeli eldivenleri. En fazla kontratini tamamlar ve teknik heyette kaleci antrenörü olur. Yabanci kurali serbest kalirsa oli de kalir.

Son düzenleme:
Keşke başka birisini alsaydık. Daha 30 yaşında fiziken bu kadar düşmesi korkutucu.
3 yıl daha kontratı var ve sanırım 2.75M kemiksiz alıyor.
Yani yarın BJK maçında 2 pas atıp maçı da çözebilir ama genel sezon performansına bakacak olursak beklenen etkiyi kesinlikle yapmadı.

Maç seçtiğini düşünüyordum ama maalesef bu herif fiziksel olarak çok kötü .. Ligin sonu gelmiş her maç final havasında Sergio 1 var 2 yok ... Şahsen bu maliyetle seneye de kalmasını istemiyorum yerine daha dinamik bir isim alınmalı.. Mevcut kadroda bir alternatifi olmaması can sıkıcı

bu portekizliler yalnız kalınca hep salmaya meyilli oluyorlar, yanlarına 1 taneyi aşmamak kaydıyla yancı lazım geliyor.

herifin sene başında attığı şutlara bak, şimdi topun altına bile giremiyor. sadece şanssızlıkla açıklanamaz bu durum.

Çok laf etmemek gerekiyor, sene başından beri oynuyor, herkes bir şekilde dinlendi, Sergio hep oynadı, kendisinden yükü alacak adamlar da fos çıktı

Ulan ben mi gerizekalıyım acaba diyorum buraya her girdiğimde

Kayseri maçında hayvani derecede iyiydi diye size kötü geliyor bu son iki maçtaki performansı ama yine belli bir standardın üstündeki adamlardandı

Kontrada kolay pozisyon verme sebebimiz kendisi değil oyun anlayışımız

Ağır bir adam ama hantal asla değil. Çok çalışıyor ve çok ciddi mesafe kat ediyor. Pek çok kez de topla yaptıklarıyla takımı rahatlatıyor

Bjk maçında da farkını bir kez daha ortaya koyacaktır

1682765216621.webp

ADAM gibi oyna tek mac oyna sezon boyu oynama dostum

Geri
Üst Alt