- 19 Şubat 2009
- 22.337
- 3.958
- 2.483
2. Penaltıyı sen atmalıydın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci kalede yokken abanıldığını da o pozisyonda gördüm. Ulan kaleyi tuttursan zaten gol ne abanıyon hayvan gibi. Delirdim o pozisyonda ya.Kalecinin kalesinde olmadığı bir pozisyon vardı hayvanice abanıp üstten yukarı attı.
Klas adam orda tık diye boşluğa zımbalardı vasat malesef
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu genel olarak yeni transferlerde olan bir durum. Sezon başında zımba gibi geliyorlar sonradan ortama veya ülkeye ayak uydurunca ortaya böyle durumlar çıkıyor.Sezon başında o kadar etkili şut çekiyordu adam, kaç tane gol olacak şutu ya direkte patlamıştı ya da kaleciler panter kesilip kurtarmıştı.
Şimdi gol olmasını bırak şutları kaleyi dahi bulmuyor.
kadiköyde köseye gönderdigi ve kuslari öldürdügü gol ile hatirlanacaktirBu herifin geldiğinden beri şöyle sağlam bir şut çektiğini hatırlayan var mı? Hafızamı zorladım ama bulamadım ben
Sezon başındaki maçlarda çok vardı. Direkte patlayan, kalecilerin uzun köşeden çeldiği falan rahat bi 10 şutu falan vardır.Bu herifin geldiğinden beri şöyle sağlam bir şut çektiğini hatırlayan var mı? Hafızamı zorladım ama bulamadım ben
86ci dakikaka da kale üstünden atti, halbuki ikitane pas atacak oyuncu vardi sag tarafta.bütün şutlar karavana ve hala utanmadan sanki ronaldo gibi umursamaz şekilde vuruyor her topa.Vurduğu toplarda en az 2 tane pas alternatifi olan boş adam varken üstelik.Takımın başında hoca varsa bu adama napıyorsun sen demeli.lakayt herif sinirimi bozdu.
tek isabetli olan da penaltı golü.
Ekli dosyayı görüntüle 199144