#27 Sérgio Oliveira

2. Penaltıyı sen atmalıydın.

Kalecinin kalesinde olmadığı bir pozisyon vardı hayvanice abanıp üstten yukarı attı.
Klas adam orda tık diye boşluğa zımbalardı vasat malesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaleci kalede yokken abanıldığını da o pozisyonda gördüm. Ulan kaleyi tuttursan zaten gol ne abanıyon hayvan gibi. Delirdim o pozisyonda ya.

Sezon başında o kadar etkili şut çekiyordu adam, kaç tane gol olacak şutu ya direkte patlamıştı ya da kaleciler panter kesilip kurtarmıştı.

Şimdi gol olmasını bırak şutları kaleyi dahi bulmuyor.
Bu genel olarak yeni transferlerde olan bir durum. Sezon başında zımba gibi geliyorlar sonradan ortama veya ülkeye ayak uydurunca ortaya böyle durumlar çıkıyor.

Ilk bir kac mac iyi oynadi sonra korkunc düsüs basladi. Yönetimin akli varsa zararla bile elden cikarmasi gerek, yoksa zaman gectikce selcuku bile aratir bize. Bize gelmeden önce oyuncular jenerik goller atar bize gelince sut cekmeyi unuturlar, buda onlardan biri. Haydi sut cekmeyi gectim gamsiz gamsiz oynamasina ne demeli? Seneye selcuk modu acip sirf yan ve geri pas atmaya baslar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav herseyi gectim.. su topu alinca müsait durumda iken topun hizini ayarlayamayip önce topu rakibe dogru atip sonra pesinden gitmeye calisip ayagi takilip düsüyor ya. cildiriyorum deli oluyorum

Bu herifin geldiğinden beri şöyle sağlam bir şut çektiğini hatırlayan var mı? Hafızamı zorladım ama bulamadım ben

Frikik de topun başına geçince sıfır heyecan... Gelmeden önce tanıtım videolarında duran toplarda ve frikiklerde tam bir fenomen diye anlatmışlardı ne oldu sana arkadaş form geçer de şut çekme unutulmaz ki ...

Takımın teknik anlamda en kaliteli ismi belkide ama çok ağır ve olmadık yerlerde top kayıpları ile takımın yediği gollerde en başrolde kendisi. Sezon sonu o bölgeye Zakharyan gibi koşan adam bulmak lazım mutlaka.

Bu herifin geldiğinden beri şöyle sağlam bir şut çektiğini hatırlayan var mı? Hafızamı zorladım ama bulamadım ben
Sezon başındaki maçlarda çok vardı. Direkte patlayan, kalecilerin uzun köşeden çeldiği falan rahat bi 10 şutu falan vardır.

Ama işte sezon başındaki 5-6 maçta kaldı bunlar.

bütün şutlar karavana ve hala utanmadan sanki ronaldo gibi umursamaz şekilde vuruyor her topa.Vurduğu toplarda en az 2 tane pas alternatifi olan boş adam varken üstelik.Takımın başında hoca varsa bu adama napıyorsun sen demeli.lakayt herif sinirimi bozdu.
tek isabetli olan da penaltı golü.
2023-04-24_121437.webp

her dönen topa abanan topçu, o gelişine vurdukça benim de kendisine gelişine vurasım geliyor. Dünkü maçnda vurduğu saçma sapan toplarla sacha boey gibi sessiz sakin bir adamı bile çileden çıkardı.

Büyük maçlar dışında pek piyasada yok gamsız gamsız takılıyor.
Bu arada gedson bunu nah bagirtir. Gedson'u karısı yapar haftaya
Bunu sergio'yu pek begenmeyen biri olarak söylüyorum. Ne buluyorsunuz şu gedson hiyarinda

bütün şutlar karavana ve hala utanmadan sanki ronaldo gibi umursamaz şekilde vuruyor her topa.Vurduğu toplarda en az 2 tane pas alternatifi olan boş adam varken üstelik.Takımın başında hoca varsa bu adama napıyorsun sen demeli.lakayt herif sinirimi bozdu.
tek isabetli olan da penaltı golü.
Ekli dosyayı görüntüle 199144
86ci dakikaka da kale üstünden atti, halbuki ikitane pas atacak oyuncu vardi sag tarafta.

Geri
Üst Alt