- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.841
- 5.338
topcunun karaktersizide hic cekilmiyor
hala story atıyor
hala story atıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü oynayınca karaktersiz mi oluyortopcunun karaktersizide hic cekilmiyor
hala story atıyor
2 Şubat'ta bunları yazdık biz. Allah belanı versin Burak Elmas!Yeteneğine diyecek laf yok fakat böyle devam ederse Torreira ya sakatlanır ya da isyan eder.
Yani başından beri temposuz okey stili budur deriz ama yok.
Allah belanı versin Burak Elmas. Geçen sene Gedson'u alsaydın şimdi Torreira ve Gedson ikilisi ile rakipleri kucağa alırdık.
Arkada Gedson-Torreira olsun Mertens İcardi Mata aynı anda sahada bile olsa sorun olmaz diyecek kadar tempolu bir orta alan kurardık.
Selçuk rezilin tekiydimodern futboldaki en önemli mevki için yıllardır doğru dürüst futbolcu almıyoruz.. onun için ne ligde istikrar var ne de avrupa da başarı.. okan-suat-emre-hagi..... selçuk-melo-hamit-sneijder... böyle orta sahalarınız olmazsa "Galatasaray" olamazsınız..
Ben yedek olacam de formani Berkana veya mitzoye ver
MErtensin 11 oynaması taraftariyim önlerinde. Zaniolo ilk 11 yanlış olabilirBerkan lazim
Tempolu en azindan
Selçuk rezilin tekiydi
kadro dışısın hocamHalisahada yedirdigi golün aynisini yedirdim. Boyuma bakmadan 2 metrelik adamla kafa topuna çıktık kornerde, ben ziplamadim jeneriklik gol attı herif
Defanstan 4 asistim var Recebim.. hoş adam yok diye diye cagirdilardi tekrar çağırırlar mi bende şüpheliyim.kadro dışısın hocam