#27 Sérgio Oliveira

Mecburuz bu sene kendisine ama bu seneden sonra ağır yük olacak bize.

modern futboldaki en önemli mevki için yıllardır doğru dürüst futbolcu almıyoruz.. onun için ne ligde istikrar var ne de avrupa da başarı.. okan-suat-emre-hagi..... selçuk-melo-hamit-sneijder... böyle orta sahalarınız olmazsa "Galatasaray" olamazsınız..

Yeteneğine diyecek laf yok fakat böyle devam ederse Torreira ya sakatlanır ya da isyan eder.

Yani başından beri temposuz okey stili budur deriz ama yok.

Allah belanı versin Burak Elmas. Geçen sene Gedson'u alsaydın şimdi Torreira ve Gedson ikilisi ile rakipleri kucağa alırdık.

Arkada Gedson-Torreira olsun Mertens İcardi Mata aynı anda sahada bile olsa sorun olmaz diyecek kadar tempolu bir orta alan kurardık.
2 Şubat'ta bunları yazdık biz. Allah belanı versin Burak Elmas!

Ulan senin yüzünden is yerinde kuslar basimin etini yediler. Jk macindan dolayi sampiyon olamassak bittin sen olm.

Ben yedek olacam de formani Berkana veya mitzoye ver

modern futboldaki en önemli mevki için yıllardır doğru dürüst futbolcu almıyoruz.. onun için ne ligde istikrar var ne de avrupa da başarı.. okan-suat-emre-hagi..... selçuk-melo-hamit-sneijder... böyle orta sahalarınız olmazsa "Galatasaray" olamazsınız..
Selçuk rezilin tekiydi

Halisahada yedirdigi golün aynisini yedirdim. Boyuma bakmadan 2 metrelik adamla kafa topuna çıktık kornerde, ben ziplamadim jeneriklik gol attı herif

Kendine gelmen gerektiğinin farkına ne zaman varacaksın

Geri
Üst Alt